Forsvunden fynbos kone: Han sagde pludselig op efter 40 år

Der ligger en personlig tragedie bag Tage Erland Jensens forsvinden. Politiet har i dag droslet ned på eftersøgningen af ham, men hans kone håber stadig, at han kommer hjem.
Tage Erland Jensen havde 40 års jubilæum som portør til april, men noget gik helt galt på jobbet, fortæller hans hustru til Fyens.dk.
Tage Erland Jensen havde 40 års jubilæum som portør til april, men noget gik helt galt på jobbet, fortæller hans hustru til Fyens.dk. Privatfoto

I Odense har den 64-årige Tage Erland Jensen har været forsvundet siden natten til søndag, og hans hustru er ude af sig selv af bekymring. Hun fortæller nu til fyens.dk, at han sagde op fra sit job meget pludseligt - få måneder før han kunne fejre sit 40 års jubilæum som portør på Odense Universitetshospital.

Der har i de seneste dage fundet en intens jagt sted i Odense efter den forsvundne mand, som gik fra sit hjem på Kildegårdsvej i Odense NØ i nedtrykt sindstilstand.

Havde det skidt på jobbet

Hustruen - der ikke har lyst til at stå frem med navn -fortæller i dag til fyens.dk, at Tage Erland Jensen i længere tid havde haft det skidt på jobbet, og at det tilsyneladende kammede over i ugen op til hans forsvinden.

Det var egentlig hans plan at fortsætte til 7. april, hvor han kunne fejre 40 års jubilæum, men i sidste uge skete der noget på hans arbejde - en konflikt af en art - der fredag fik Tage Erland Jensen til at gå til sin chef og forlange at få sin jubilæumsgave udleveret med en besked om, at han ikke arbejdede på hospitalet længere.

Jubilæumsskåle er væk

Hustruen fortæller, at gaven var tre musselmalede skåle fra Royal Copenhagen. Dem tog hendes mand med sig, da han forsvandt. Angiveligt puttede han dem i en blå taske rygsæk, der ligner en klassisk Fjällräven-taske med teksten 'FOA' .

- Det kan være, at der er nogle børn, der har fundet tasken med skålene. De må såmænd også gerne beholde dem, jeg vil bare gerne have det ud, så folk ved, hvad de skal kigge efter, siger hun til fyens.dk.

Politiet har fundet nogle andre af den forsvundne fynbos ejendele - men altså ikke tasken med skålene.

Drosler ned på eftersøgningen

Sammen med brandvæsnet har politiet ledt efter Tage Erland Jensen med både hundepatrulje, helikopter og dykkere. Frivillige har hjuplet til. Men i dag meddelte politiet, at man skruer ned for eftersøgningen, fordi der nu er gået så lang tid, at sandsynligheden for, at han er i live, ikke er den største.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Sådan ser han ud

 

Tage Erland Jensen er 64 år, ca. 183 centimeter høj, spinkel af bygning, har kort gråligt hår med bar isse, kort skæg om munden og bakkenbarter.

 

Han var iført gråmeleret strikketrøje, brune lærredsbukser, kraftige mørkbrune ruskindssko og beigefarvet 3/4 lang lærredsjakke.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.