Mor fra Fyn forsvundet med to små børn

Fyns Politi efterlyser den 34-årige Annette Kolling, der ikke er set siden søndag morgen. Hun er kørt væk med sine to børn på syv og seks år.
Fyns Politi sendte i dag en efterlysning ud af den unge mor fra Nyborg. Hun er sidst set søndag morgen.
Fyns Politi sendte i dag en efterlysning ud af den unge mor fra Nyborg. Hun er sidst set søndag morgen. Scanpix

Fyns Politi valgte her til aften, mandag, at efterlyse en ung mor og hendes to børn. De tre har været forsvundet siden søndag morgen, og politiet efterlyser dem nu via Twitter og på Fyns Politis hjemmeside.

Det drejer sig om den 34-årige Annette Kolling fra Nyborg og hendes to børn, en pige og en dreng. Der har været forskellige meldinger om børnens alder - men pårørende til de forsvundne oplyser, at pigen er seks år og drengen syv.

Ifølge Fyens.dk hentede Annette Kolling børnene søndag morgen hos sin bror i Glamsbjerg. De forlod stedet og er ikke set siden. Hendes mand kontaktede derfor politiet søndag aften.

Havde muligvis familieproblemer

Fyns Politi oplyser til Fyens.dk, at Annette Kolling muligvis kan have undladt at vende hjem til Nyborg på grund af 'familieproblemer', men man ikke vil uddybe nærmere.

Til Ekstra Bladet siger politiet, at man ikke mistænker Annette Kolling for at have "gjort noget grimt" ved sig selv eller sine børn, men at man bare gerne vil have kontakt med hende, så der kan komme ro på situationen.

Politiet beskriver Annette Kolling som værende cirka 165 centimeter høj og kraftig af bygning. Hun har langt lyst hår og bærer muligvis briller.

Da hun hentede børnene hos broren i Glamsbjerg, kørte hun i familiens sorte Ford Focus stationcar fra 2007 med registrerings-nummeret YT 53609.

Pårørende og venner til den forsvundne kvinde oprettede i morges på Facebook en eftersøgnings-side for hende - Hjælp med at finde Annette og hendes børn.

Familiemedlemmerne og vennerne oplyser, at Annette Kolling for tiden er psykisk ustabil - og at man håber snart at finde den 34-årige mor og hendes to børn igen.

Har man oplysninger om de tre, kan politiet kontaktes på tlf. 114.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.