Forsanger smider voldelig fan ud fra koncert

Der er ikke nogen, der skal slå på en kvinde, når bandet 3 Doors Down holder koncert.
Bandet 3 Doors Down har eksisteret i mange former. Her er det forsanger Brad Arnold med bandets tidligere medlem, Matt Roberts.
Bandet 3 Doors Down har eksisteret i mange former. Her er det forsanger Brad Arnold med bandets tidligere medlem, Matt Roberts. Foto: MATT SAYLES/AP

- Hey hey, du der! Man slår ikke på en dame!

Med de ord fik Brad Arnold, der er forsanger i bandet 3 Doors Down, sat en stopper for en voldelig fan, der havde mere travlt med at slås end at høre musikken. Det viser en video af episoden, som en fan har lagt ud på nettet fra koncerten, der foregik i Broomfield, Colorado.

Forsangeren afbrød et af numrene, da han så en mand skubbe til en kvinde.

- Du har lige skubbet til en kvinde, så du kunne deltage i en slåskamp, din idiot, hører man Brad Arnold sige i videoen. Den opførsel ville forsangeren ikke acceptere, og derfor bad han sikkerhedsfolkene om at få manden smidt ud.

- Få ham ud herfra. Man slår ikke en kvinde, siger Brad Arnold.

Episoden har Chris Henderson, der spiller guitar i bandet, senere bekræftet overfor CNN i et interview, hvor han forklarer, at hvis ikke Brad Arnold havde stoppet manden, kunne det være endt endnu værre.

- Selvom der stod en kvinde i vejen, så havde det ikke afholdt ham fra at slå alt ihjel på hans vej, siger Chris Henderson, der også har delt en video af episoden på de sociale medier.

Se videoen af optrinnet her: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e6oRIXa8vK8

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.