FLASH: - Jeg vil gerne kvittere for statsministerens oplæg om landbrug. Vi har fremlagt

- Jeg vil gerne kvittere for statsministerens oplæg om landbrug. Vi har fremlagt et 16 punkt program. Hvis statsministeren vil tale med os, så stiller vi op.

Det siger Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, til statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i Folketingets spørgetime.

- Sidst vi var til valg, gik Socialdemokraterne til valg på "Fair valg" og "Fair forandring". Alt kunne fikses på 12 minutter, indtil det viste sig at være underfinansieret mellem 22 og 39 milliarder kroner, siger Lars Løkke Rasmussen.

- Nu går det bedre i dansk økonom, fordi regeringen har ført den politik, den var imod. Nu begynder man at se mønstret igen, siger han og efterlyser forsigtighedsprincippet.

- Vi gik til valg på forsigtighedsprincippet. Derfor har vi fået styr på økonomien i den offentlige sektor. Man havde nemmere ved at vinde på sin lottogevinst, end at budgetere holdt i stat, regioner og kommuner, siger Helle Thorning-Schmidt.

Regeringen skubber den ene regning efter den anden foran sig, siger Lars Løkke Rasmussen.

- Kan statsministeren forklare, hvordan de 417 millioner kroner kan findes frem til 2017? siger han.

- Der er en åben forhandlingshånd til Venstre. Vi har fået blankt nej fra Venstre. Man ønsker ikke at give det håndslag til en terrorpakke, siger Helle Thorning-Schmidt.

- Det er Venstre, der ikke har finansiering til alle de ting, man lover danskerne, siger hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.