Families desperate håb: Udlover dusør for at få Emilie hjem

Familien til den forsvundne 17-årige Emilie Meng samler nu penge ind, så de kan udlove en dusør til det tip, der medvirker til, at hun bliver fundet.
"Vi håber på der er en derude som ved ét eller andet. Måske personen af én eller anden grund er bange for at stå frem, eller måske er der én der har talt over sig," skriver familien til den forsvundne 17-årige Emilie på Facebook.
"Vi håber på der er en derude som ved ét eller andet. Måske personen af én eller anden grund er bange for at stå frem, eller måske er der én der har talt over sig," skriver familien til den forsvundne 17-årige Emilie på Facebook. Privatfoto brugt med tilladelse fra familien.

Den 17-årige Emilie Meng blev sidst set på Korsør Station lørdag nat, da hun skiltes fra to veninder for at gå alene hjem.

Siden har politiet og frivillige ledt efter den forsvundne 17-årige pige, men politiet har nu valgt at indstille eftersøgningen, og derfor forsøger den desperate familie nu at tage alternative midler i brug.

Via Facebook-gruppen Eftersøgning af Emilie Meng har de startet en indsamling. Planen er, at alle de indsamlede penge skal gå til en dusør.  

"Som et desperat håb, er der nu blevet oprettet en indsamling til Emilies forsvinden. 100% af alle donationer vil gå til en dusør.  Det tip der medvirker at Emilie bliver fundet, vil få udbetalt hele dusøren," skriver familien på Facebook.

Familien håber, at en dusør få nogen, der ved noget, til at stå frem.

"Vi håber på der er en derude som ved ét eller andet. Måske personen af én eller anden grund er bange for at stå frem, eller måske er der én der har talt over sig," lyder det på Facebook.

Siden pigens forsvinden har både politihunde, dykkere, lokale og en helikopter været med til at lede efter hende. Hun er sidst set søndag morgen klokken 04, hvor hun tog afsked med to veninder. Hun kom dog aldrig hjem.

Emilie er 168 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har langt brunt hår og var iført en sort, langærmet cardigan med sort blondebluse under samt blå jeans og blå Adidas-sko.

Se nærmere detaljer om indsamlingen her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.