Falleret millionærdatter: Sover i køkkenet

Anne Mette Beckmann har bøvlet med at få tag over hovedet i den seneste tid.
Anne Mette Beckmann bøvler fortsat med at få en fast bolig, og fortæller i "Til middag hos", at hun nu bor sammen med flere andre.
Anne Mette Beckmann bøvler fortsat med at få en fast bolig, og fortæller i "Til middag hos", at hun nu bor sammen med flere andre. Foto: Screendump, TV3

Det er ikke let at være Anne Mette Beckmann. Heller ikke, når man er vært ved en middag for fire.

Anne Mette Beckmann deltager i denne uges "Til middag hos" på TV3 og har haft besøg af champagnedrengen Mads Dinesen, sangerinden og bloggeren Anne Gadegaard og kunstneren Kristian von Hornsleth.

Anne Mette Backmanns udfordring er, at hun nærmest selv er på besøg. Hun låner således hus og køkken, så hun kan traktere med en menu, der er inspireret af både Frankrig og Portugal. De to lande, hvor hun, i sit tidligere liv som millionær-datter, har levet et luksusliv i sus og dus.

Anne Mette Beckmann har bøvlet med at få tag over hovedet, men sover under optagelserne til programmet i hus sammen med to andre, og når de har kæresterne på besøg i weekenden, er de fem der skal deles om pladsen.

- Og så sover jeg i køkkenet.

- Når kæresterne er her, så sover du i køkkenet? spørger Anne Gadegaard undrende. Og det bekræfter Anne Mette Beckmann.

- Jeg skal lige ud og se det køkken bagefter, siger Anne Gadegaard, som efterfølgende fortæller til TV 3's kamera, at det ikke ville fungere for hende at sove på et stenhårdt gulv, men at det trods alt er bedre end at sove på gaden.

Anne Mette Backmann har tidligere fortalt, at hun hele tiden skifter bopæl:

- Det er meget frustrerende at være hjemløs, men jeg er født optimist. Så jeg skal nok klare mig, sagde Anne Mette Beckmann for nylig til Her og Nu.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.