Erik Brandt: Jan Fog så alvorlig sygdom i øjnene

Liebhaver-ejendomsmægleren betroede sig til sin nære ven få dage før sin død.
Jan Fog var kendt som liebhavermægler, der specialiserede sig i dyre villaer og lejligheder i og omkring København, ikke mindst takket være sin deltagelse i TV2-programmet "Liebhaverne".
Jan Fog var kendt som liebhavermægler, der specialiserede sig i dyre villaer og lejligheder i og omkring København, ikke mindst takket være sin deltagelse i TV2-programmet "Liebhaverne". Liselotte Sabroe/Scanpix

Modemanden Erik Brandt afslører nu nye detaljer om sin gode ven Jan Fogs sygdomsforløb. For selvom det flere gange er blevet fortalt, hvordan den 66-årige ejendomsmægler bevarede sit gode humør til sin død torsdag eftermiddag, var han også klar over, at den var helt gal.

Det siger Erik Brandt, der sms’ede med Jan Fog i tirsdags.

- Det er ikke mit indtryk, at han var klar over, hvilken vej det ville gå. Men i sms’en i tirsdags var han klar over, han var alvorligt syg, siger Erik Brandt til BT.

Jan Fog døde som følge af komplikationer ved en stamcelletransfusion, som han fik i forbindelse med behandlingen af sin kræftsygdom. Sygdommen tog hårdt på Jan Fog, fortæller Erik Brandt.

- Jeg fik sød en sms fra ham i tirsdags, hvor han skrev, at han havde det rigtig skidt. Han skrev, at han havde fået blodforgiftning. Vi skulle have lavet noget tv sammen, og han skrev, at det nok varede lidt tid, inden han kom tilbage, siger han til BT.

Jan Fog var kendt som liebhavermægler, der specialiserede sig i dyre villaer og lejligheder i og omkring København, ikke mindst takket være sin deltagelse i TV2-programmet "Liebhaverne".

Han giftede sig i december 2013 med Charlotte Juul, som han mange år tidligere havde været kærester med.

De boede ikke sammen, men Jan Fog ønskede i tilfælde af sin død, at hun kunne få del i hans formue.

Omtrent samtidig med giftermålet fik Jan Fog konstateret lymfatisk leukæmi.

Han var åben omkring sin diagnose og nægtede at lade sygdommen diktere, hvordan han skulle leve.

Og for tre måneder siden sagde han til Billed-Bladet, at han var sikker på, at han ville blive rask igen.

- Jeg har været i Houston hver måned, og hospitalet der holder øje med forløbet, sagde han ved den lejlighed.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.