Er din mand impotent? Her er den overraskende årsag

En lang cykeltur kan medføre, at manden mister følelsen i skridtet bagefter, og det kan muligvis også være synderen bag hans impotens.
"Ikke i aften, skat ..." Måske skyldes mandens manglende sexlyst en tur ud på den tohjulede.
"Ikke i aften, skat ..." Måske skyldes mandens manglende sexlyst en tur ud på den tohjulede. Foto: SCANPIX arkiv

Af redaktionen,  udeoghjemme.dk, redigeret af Mette Skøtt,  Aller Media

Meget cykeltræning kan være med til at hæmme din mands erektion, og det er i bund og grund et ret alvorligt problem ikke bare for ham, men også jeres samvær. Det har de to faste læger på Ude og Hjemme, Anna-Marie og Henrik Münster, kigget nærmere på.

Brug kun soveværelset til søvn og sex. Læs hvorfor på udeoghjemme.dk

Blandt læger er der uenighed om, hvorvidt cykling kan give impotens, men en amerikansk urolog, har forsket i sagen og fraråder mænd at cykle, forklarer lægerne Anna-Marie og Henrik Münster, om problematikken.

Se også:

Og bliver din mand følelsesløs på grund af cykling eller andet, så skyldes det, ifølge lægerne, som regel at en nerve er i klemme:

- ... Alt efter hvor beskadiget nerven er, kan det tage op til flere måneder, før funktionen bliver normal. Nerven skal nemlig vokse ud gennem sin kanal igen. Bliver nerven helt mast, risikerer man, at den aldrig kommer til at virke igen.

Løb en tur i stedet

Er det en problematik, som din mand oplever efter cykling, så kan du, ifølge lægerne forslå ham, at han i stedet løber en tur. Altså holder en pause fra cyklingen og ser, om det hjælper.

Desuden kan det hjælpe ham at kigge på cyklens saddel – den sidder måske forkert eller er et forkert mærke, som ikke passer til din mands ædlere dele.

Spekulerer du for meget, og har du svært ved at sove, så snup en nød og et glas mælk: Se hvorfor på udeoghjemme.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.