Emilies veninde i rørende besked til frivillige: Led videre - opgiv ikke håbet!

I dag er det 15 dage siden Emilie Meng sagde farvel til vennerne på Korsør Station.
Vennerne til den forsvundne Emilie Meng får professionel hjælp til at klare situationen.
Vennerne til den forsvundne Emilie Meng får professionel hjælp til at klare situationen.
Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix

Veninderne til den forsvundne Emilie Meng fra Korsør er dybt frustrerede.

De håber fortsat på at finde Emilie Meng i live og beder frivillige om at fortsætte eftersøgningerne. Det siger veninden Sarah Midling til BT.

- Emilie er meget omsorgsfuld. Jeg tænker på hende hele tiden, og jeg håber, at folk bliver ved med at lede efter hende og ikke opgiver håbet, siger hun.

Hun var sammen med Emilie Meng, da hun forsvandt. To veninder, en ven og Emilie havde været en tur i Slagelse, spist burgermad og hyggesnakket.

Ved hjemkomsten til stationen i Korsør skiltes de fire venner. Sarah Midling tog en taxa sammen med de andre, mens Emilie valgte at gå de få kilometer hjem til familiens villa i Korsørs bymidte.

Siden har ingen set Emilie.

Hadske bemærkninger

Samtidig med at Sarah Midling lever i uvished, står hun for skud for ondsindede bemærkninger på de sociale medier. Her er der folk som mener, at hun burde have fulgt Emilie Meng hjem i stedet for at lade hende gå alene.

Sarahs mor fortæller til BT, at Sarah og de andre venner, der var med Emilie i byen, får professionel hjælp til at bearbejde situationen.

De har blandt andet fået at vide, at de skal tilbringe så meget tid sammen som overhovedet muligt, så de sammen kan bearbejde det mulige tab af veninden.

Der ledes fortsat

Det er i dag 15 dage siden Emilie Meng forsvandt. Politi og mange frivillige har søgt efter hende - uden resultat. Så sent som i går, søndag, blev der ledt efter hende.

Blandt andet har engagerede folk fra Sverige, ifølge BT, fundet vej over Øresund til Korsør. De har deltaget i eftersøgningen, som søndag foregik i blandt andet Korsør Lystskov - cirka otte kilometer fra, hvor Sarah Midling og vennerne sidst så Emilie Meng.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.