Emilies fætter: Vi skal ud og søge efter hende igen

Pige i Horsens var ikke Emilie. Eftersøgning fortsætter på søndag.
Frivillige fortsætter eftersøgningen af 17-årige Emilie på søndag.
Frivillige fortsætter eftersøgningen af 17-årige Emilie på søndag. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix

Politiet og flere hundrede frivillige har indtil videre deltaget i eftersøgningen af 17-årige Emilie Meng. Hun har været sporløst forsvundet siden natten til den 10. juli.

Og eftersøgningen vil fortsætte. Det oplyser Emilies fætter, Robin Witzner på Facebook.

En ny eftersøgning sættes i værk af den frivillige organisation "Missing People". Det sker på søndag, hvor man vil fortsætte eftersøgningen i områder, som ikke blev gennemsøgt i søndags, hvor masser af frivillige deltog.

Jeg er i evig gæld

I et opslag på facebooksiden Eftersøgningen af Emilie Meng, skriver Robin Witzner blandt andet:

"I søndags var det ud over alle forventninger. 492 mennesker meldte sig som frivillig til at lede. Jeg vil på søndag igen være at finde på stationen. Jeg håber som sidst, at jeg vil få muligheden for at møde en masse fantastiske mennesker. Jeg ved godt det er meget at forlange at tage endnu en søndag fra jer, men jeg vil for evigt stå i gæld til jer for al den hjælp I har givet."


På søndag leder frivillige igen efter 17-årige Emilie. Foto: Emil Hougaard/Scanpix

Forsvundet siden 10. juli

17-årige Emilie er ikke set siden søndag 10. juli om morgenen, hvor hun klokken 04 på Korsør Station tog afsked med sine to veninder efter en by-tur i Slagelse.

Emilie er 168 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har langt brunt hår og var iført en sort, langærmet cardigan med sort blondebluse under samt blå jeans og blå Adidas-sko.

Troede det var Emilie

Der blev tændt et håb, da en mand lørdag aften så en pige der ligner Emilie på Kildegade i Horsens, skriver avisen Sjællandskes netmedie Sn.dk.

- Det viser sig nu, at det ikke var Emilie Meng. Politiet har fundet frem til den pige, der var tale om, og det var altså ikke Emilie, fortæller efterforskningsleder Marianne Roed fra politiet til Sn.dk.

- Det ville naturligvis være nemmere, hvis Emilie skilte sig voldsomt ud fra mængden, men det gør hun jo desværre ikke, siger Marianne Roed.

Ring 114

Dermed blev endnu et muligt spor i sagen koldt, men der kommer fortsat meldinger ind til politiet, der gerne vil have endnu flere:

- Vi er især interesserede i at høre fra alle, som har været i området omkring Korsør Station søndag den 10. juli mellem klokken fire og fem om morgenen. Også selv om man ikke umiddelbart mener at have set noget særligt, vil vi alligevel gerne tale med alle, som har været i området på det tidspunkt, siger Marianne Roed, som kan kontaktes via telefon 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.