Emilie-sagen: Nu har to vidner meldt sig til politiet

Politiet ønsker fortsat at høre borgeres iagttagelser fra 10. juli om morgenen - den morgen teenageren Emilie Meng forsvandt.
Politiet beder alle, der har været i området ved Korsør Station mellem klokken 03.30 og 04.30 søndag morgen 10. juli om at henvende sig sig - også selvom de ikke mener, at de kan bidrage til efterforskningen.
Politiet beder alle, der har været i området ved Korsør Station mellem klokken 03.30 og 04.30 søndag morgen 10. juli om at henvende sig sig - også selvom de ikke mener, at de kan bidrage til efterforskningen. Foto: Peter Bergman

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fået to brikker mere på plads i puslespillet om at få klarlagt, hvem der har været i den nordlige del af Korsør tidlig søndag morgen 10. juli - den dag Emilie Meng forsvandt.

Et efterlyst ungt par henvendte sig torsdag eftermiddag til politiet efter at have været efterlyst siden 10. august. Parret havde kørt med det tog, som Emilie og hendes to veninder ankom til Korsør Station med den 10. juli tidligt om morgenen. 

Desværre kan parret ifølge politiet ikke bidrage med oplysninger, som kan bringe sagen videre, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV Øst.

- Det, de har fortalt os, kan ikke bringe sagen videre - men det hjælper os med at lukke nogle huller, siger Søren Ravn-Nielsen til tv-stationen.

Flere henvendelser, tak

Politiet ønsker fortsat henvendelser fra folk, som har været i området omkring Korsør Station på det tidspunkt, hvor Emilie forsvandt.

- Vi vil gerne danne os et fuldstændigt billede af, hvem der har færdes deroppe både i professionelle sammenhænge og i andre sammenhænge. Vi søger kontakt til både fodgængere og kørende. Og det er i håbet om, at nogen kan bidrage med noget, måske også uden selv at være klar over det, forklarer Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

Signalement

Emilie er 168 centimeter høj, beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet trøje med en sort blondebluse under, blå jeans og blå sko.

Har man oplysninger i sagen, kan man ringe til politiet på telefon 114.

Frivillige søger videre

På søndag mødes frivillige atter for at søge efter Emilie. Deltagerne mødes ved Hotel Comwell på Ørnumvej 6 i Korsør klokken 10.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.