Emilie-sagen: Hvid kassevogn kørte voldsomt stærkt

Politiet har haft dykkere i aktion i bestræbelserne på at finde spor efter den i dag 18-årige Emilie Meng.
Der er udsat en dusør på 100.000 kroner for oplysninger, der kan opklare Emilie Mengs forsvinden.
Der er udsat en dusør på 100.000 kroner for oplysninger, der kan opklare Emilie Mengs forsvinden. Foto: Peter Bergman

Ifølge Sjællandske Medier har vidner set en hvid kassevogn med danske nummerplader og en mandlig chauffør, som kørte voldsomt stærkt gennem Korsør Lystskov, den morgen Emilie Meng forsvandt.

Vidnerne har set kassevognen flere gange ved ni-tiden. Vidnerne bemærkede desuden et åbent hul i en sø, der ellers er dækket helt af andemad.

Politikommissær og efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi bekræfter overfor avisen, at politiet har undersøgt vidnernes observation i Korsør Lystskov.

Fredag havde politiet også søgt i søen Bregnemose ikke langt fra Korsør Station. Dog uden at finde noget der kan knyttes til Emilies forsvinden, skriver avisen.

Ungt par søges fortsat

Politiet har desuden stadig ikke fundet frem til de to yngre mennesker, der ses på overvågningsbilleder fra Korsør Station sammen med Emilie Meng den morgen, hun forsvandt.

Der er tale om en yngre mand og en yngre kvinde i 20erne. Kvinden havde meget lyst hår til skulderen. Hun var iført sort jakke, lange bukser og converse-sko. Manden havde kortklippet lysebrunt hår. Han var iført cowboyjakke med en skjorte under. Han bar en sort rygsæk og var iført lange mørke bukser og sko, der minder om Converse-sko.

Politiet ønsker at tale med parret for at få kortlagt præcist, hvem der var i samme område som Emilie Meng søndag 10. juli om morgenen.

Der er udsat en dusør på 100.000 kroner for oplysninger, der kan opklare Emilie Mengs forsvinden.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.