Eddie Skoller skal giftes - igen-igen

Eddie Skollers kæreste gennem ni år, Dorrit Elmquist, sagde ja, da entertaineren var på knæ og friede.
Frem til sensommeren, eller starten af efteråret, er Eddie Skoller og Dorrit Elmquist kærester, eller rettere forlovede.
Frem til sensommeren, eller starten af efteråret, er Eddie Skoller og Dorrit Elmquist kærester, eller rettere forlovede. Foto: Scanpix/arkiv

71-årige Eddie Skoller har friet til kæresten, den 17 år yngre Dorrit Elmquist. Og hun har sagt ja.

Der er endnu ikke fastlagt en dato, men Dorrit Elmquist siger til Ekstra Bladet, at hun regner med at brylluppet skal holdes i sensommeren eller i starten af efteråret.

Nyheden kom frem, da Eddie Skoller onsdag holdt reception for sin nye selvbiografi "Det er næsten, som at ha'været der selv", som udkom i går på Gyldendals Forlag.

Eddie Skoller fortæller til avisen, at han glæder sig til blive gift med kæresten.

- Når man er blevet skilt tre gange, kan man ikke lige frem påstå, at man har den store succes-rate med henblik på ægteskaber. Så derfor har jeg måske været rimelig tilbageholdende i den retning. Dorrit og jeg har jeg jo haft det godt uden at være gift. Vi har været kærester i ni år, siger Eddie Skoller.

Han fortæller, at der endnu ikke er taget beslutning om, om det bliver en stor eller en lille bryllupsfest.

Det er fjerde gang, entertaineren skal giftes. Han har tidligere været gift med Sissel Kyrkjebø. Det ægteskab holdt i 11 år, og de fik sammen to døtre.

Eddie Skoller har fem døtre i alt. Han fik to, da han fra 1966 til 1975 var gift med Pia Persson, og så har han en datter med skuespilleren Lisbet Lundquist, som han var gift med fra 1983 til 1990.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.