Eddie Skoller om bruddet med ung sanglærke: Det var smerteligt

Selv Eddie Skoller var overrasket, da Sissel Kyrkjebø forelskede sig i ham i 1989.
Eddie Skoller og Sissel Kyrkjebø fotograferet sammen i 2000.
Eddie Skoller og Sissel Kyrkjebø fotograferet sammen i 2000.
Foto: Scanpix/arkiv

Da Eddie Skoller i 2004 til sin overraskelse stod alene med tre forliste ægteskaber og fem børn, følte han, at det var et nederlag, som han ikke havde set komme.

Det skriver han om i sin kommende selvbiografi, "Det er Næsten som at ha' Været der Selv", som udkommer 11. maj på forlaget Gyldendal.

Specielt bruddet med den 25 år yngre norske sanglærke Sissel Kyrkjebø har sat sine spor.

Forelskelsen og ægteskabet mellem de to kunstnere skabte store overskrifter i danske og norske aviser. Og selv Eddie Skoller var overrasket over, at Sissel Kyrkjebø forelskede sig i ham.

- Hun kunne have været min datter og ville i så fald have været en dejlig én af slagsen, men aldersforskellen på 25 år diskvalificerede i sig selv yderligere spekulationer, skriver han blandt andet om forholdet.

I Norge forstod man slet ikke, at den dengang 20-årige uskyldsrene og folkekære Sissel ville forlade fædrelandet for at gifte med en 45-årig mand med tre børn og to forliste ægteskaber bag sig, skriver Ekstra Bladet.

- Men vi stod det igennem, og som Sissel meget poetisk udtrykte det overfor pressen: "Hjertet har ingen rynker", skriver Eddie Skoller.

Ægteskabet med Sissel Kyrkjebø holdt i 10 år og Eddie Skoller lægger ikke skjul på, at det var et smerteligt brud for ham.

I dag er han sammen med Dorrit Elmquist, som han mødte på en luftetur med hunden i 2007.


Eddie Skoller er her fotograferet sammen med kæresten Dorrit Elmquist. De mødte hinanden i 2007. Foto: Scanpix/arkiv 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.