Dykkere leder igen efter forsvundne Niels: "Sidste skud i bøssen"

Niels Joachim Nicolaisen har været forsvundet siden den 5. februar.
Niels Joachim Nicolaisen har været forsvundet siden 5. februar.
Niels Joachim Nicolaisen har været forsvundet siden 5. februar. Foto: Privat

De pårørende til den 73-årige aarhusianske erhvervsmand Niels Joachim Nicholaisen har siden starten af februar levet i frygtelig uvished.

Ingen har set Niels Joachim Nicolaisen siden den 5. februar, og lørdag genoptager marine-hjemmeværnet og erhvervs-dykkere så eftersøgningen, skriver Ekstra Bladet.

- Denne eftersøgning er nok det sidste skud i bøssen. Hvis far ikke bliver fundet i dag, så må vi vente på, at han dukker op et eller andet sted og bliver fundet ved et tilfælde, siger sønnen Jesper Nicholaisen til Ekstra Bladet.

Der er, i tiden efter den 73-årige forsvandt, fundet et par briller, en shampoo-flaske, sportstøj og en jakke af både private og erhvervsdykkere. Hans mobiltelefon er også blevet fundet ud for Marselisborg Lystbådehavn.

- Vi er ikke interesserede i at finde flere af fars ejendele. Nu er det far selv, som vi gerne vil have fundet, siger sønnen Jesper Nicholaisen til Ekstra Bladet og fortæller, at familien har affundet sig med, at han er død. Men det fylder selvfølgelig stadig meget. 

- Vi bærer på en stor sorg - og det tager naturligvis tid at bearbejde det hele, siger Jesper Nicholaisen til Ekstra Bladet.

Familien tror, at Niels Joachim Nicholaisen er stået tidligt op den 5. februar og har gået en tur ved vandet, inden han efter planen skulle til træning.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.