Durmisi skifter agent i jagten på ny Brøndby-kontrakt

Nikola Juric er ny agent for landsholdsaktuelle Riza Durmisi, som gerne vil forlænge kontrakten med Brøndby.
Riza Durmisi (nummer 17) kan fejre mange flere Brøndby-mål, hvis kontrakten bliver forlænget. Foto: Lars Poulsen
Riza Durmisi (nummer 17) kan fejre mange flere Brøndby-mål, hvis kontrakten bliver forlænget. Foto: Lars Poulsen Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Riza Durmisi har skiftet agent i forsøget på at nå til enighed med Brøndby om en forlængelse af den kontrakt, der udløber næste sommer. Det skriver BT.

Forhandlingerne mellem hans nu tidligere agent, Sedat Duraki, og Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, var gået i hårdknude, efter at agenten angiveligt havde krævet op mod 4,5 millioner kroner i honorar for at forlænge venstrebackens aftale.

21-årige Riza Durmisi har i stedet indgået en aftale med Nikola Juric, som fremover vil repræsentere den unge Brøndby-spiller.

- Jeg bekræfter, at jeg har indgået samarbejde med Riza Durmisi. Jeg vil med en god og saglig dialog prøve at få løst den hårdknude, der er skabt, da det primære formål er at få en eventuel aftale på plads med Brøndby. Ellers har jeg ingen kommentarer, siger Nikola Juric til BT.

Ud over Riza Durmisi er Nikola Juric også agent for Aston Villa-spilleren Jores Okore, som har en fortid hos FC Nordsjælland.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.