Du får ikke løn - men du kan låne en båd: Se det specielle jobopslag

Nu kan du få et job, der lover masser af eventyr og udendørsliv. Boatflex søger nemlig en rejseglad og eventyrlysten person.
Den smukke ø-gruppe Lofoten i Nord-norge er et af de steder Boatflex drømmer om, at få en skribent med masser af tid, kamera og en god pen til at sejle hen.
Den smukke ø-gruppe Lofoten i Nord-norge er et af de steder Boatflex drømmer om, at få en skribent med masser af tid, kamera og en god pen til at sejle hen. Foto: Scanpix

Drømmer du om verdenshavene, om at dase og skrive - og måske endda få en række følgere i dit kølvand? Så har du nu muligheden.

Båd-delings-sitet Boatflex, der ligesom eksempelvis Airbnb er en platform for private med hang til dele-økonomi, søger nemlig en person med lyst til at skrive ulønnet mod at få stillet skib og lommepenge til rådighed.

Men du kommer ikke til at leve af beskøjtere og flyvefisk fra dækket. Du får nemlig alt betalt - også besøg på fine restaurater:

– Som Boatflex' søfarer skal du rejse til nogle af verdens smukkeste og vildeste sejldestinationer mindst fire gange om året. Her skal du blogge om dine oplevelser, spise på de bedste lokale restauranter og generelt prøve kræfter af som eventyrer, skriver Boatflex i stillingsopslaget, som er postet på LinkedIn.

18 år og masser af tid

Men der stilles selvfølgelig krav. For det første skal du være fyldt 18 år, og så skal du have masser af tid til at rejse længe ad gangen.

Desuden skal du kunne skrive, fotografere og lave video.

Det fortæller medstifter af Boatflex, Jakob Fast Bojesen, til Ekstra Bladet.

Lofoten, Caribien ...

Ansøgningsfristen er 1. juli, og din ansøgning skal være en video, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor det lige netop skal være dig, som skal sejle rundt på oceanerne.

Hvis du får fingrene i jobbet, er der mulighed for at rejse hele verden rundt.

– Eventyreren udvælger destinationerne i samarbejde med os. Men steder som Lofoten i Norge, Caribiens øer og Australiens enorme rev, er destinationer, vi enormt gerne vil åbne folks øjne for, siger Jakob Fast Bojesen til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.