Dropper alle pigerne fra Årgang 0 at være med?

Emma fra TV 2's populære doku-serie 'Årgang 0' har valgt at tage en pause i næste sæson. Men hvad med Rachel og Stephanie?
Her er Stephanie til dette års Vild med dans med sin Årgang 0 familie og veninde. 
Her er Stephanie til dette års Vild med dans med sin Årgang 0 familie og veninde.  FOTO: Scanpix

I den populære TV 2-serie 'Årgang 0' har vi siden år 2000 kunne følge en håndfuld børn, der blev født ind i det nye årtusinde. 

Vi har fulgt de kære unger, fra de var helt små til i dag, hvor de står på tærsklen til voksenlivet. Og der er sket meget. Så meget at enkelte er hoppet fra undervejs. Og i den næste sæson er det Emma, som har sagt stop.

Men programmet to sidste piger, Rachel og Stephanie, hænger stadig ved, lover de.

- Jeg har da overvejet, om man skulle holde en pause. Men så tænker man, at folk jo godt kan lide det, som man gør. Så man bliver ved, fordi de får noget ud af det. Så selvfølgelig fortsætter jeg, siger Stephanie til BT

Tilbage for fuld skrue

Også Rachel har tænkt sig at fortsætte, selvom hun i sidste afsnit holdt tv-holdet væk fra visse dele af sit liv. Hun gik på efterskole, og den oplevelse ville hun gerne have for sig selv.

Men hun var aldrig helt væk, forklarer hun til BT og siger:

- Jeg stoppede ikke helt. Jeg ville bare ikke filmes på min efterskole. Jeg er stadig med fuldt ud, som jeg altid har været, og det kommer jeg til at være frem til programmets slutning.

Begge piger er altså på i næste sæson, hvor Rachel skal på gymnasiet, og også Stephanie overvejer, om det er vejen af gå.

Se hvordan det går pigerne i det nye år på TV2.

Rachel til Vild med Dans med familien og en ven. FOTO: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.