Dronning på udebane i supermarked

Besøgende i et supermarked i byen Poundbury fik et sjældent syn at se, da dronning Elizabeth gik rundt mellem varehylderne.

Kongelige har normalt folk til at ordne deres indkøb og behøves ikke selv købe ind.

Derfor var det da også et overraskende syn, der mødte de handlende i byen Poundbury, da de besøgte det lokale supermarked torsdag. Det skriver blandt andre People Magazine.

Storbritanniens 90-årige dronning Elizabeth aflagde nemlig supermarkedet et besøg og befandt sig derfor noget uvant mellem butikkens varehylder, der stod snorlige i anledningen af hendes visit.

Det var dog ikke for at købe te og småkager, at den britiske monark befandt sig i supermarkedet. I følgeskab med prins Philip, prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall besøgte dronning Elizabeth nemlig butikken for at se på lokale produkter og hilse på de ansatte.

Ifølge People Magazine virkede dronningen en smule usikker i de uvante omgivelser, men især butikkens store udvalg af lokale oste fangede monarkens interesse.

Besøget i den lokale forretning var dog ikke dronningens eneste ærinde i Poundbury. Den kongelige familie deltog samme dag i åbningen af byens nye torv, der blandt andet prydes af en statue af dronning Elizabeth 2.'s mor, dronning Elizabeth 1., som også går under navnet "Dronningmoderen".

Se kongehusets eget Instagram-billede af dronningens butiksbesøg her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.