Dortmund-træner tror på fremgang

Borussia Dortmunds træner Jürgen Klopp håber, at sluserne nu er åbnet for point i Bundesligaen.
Dortmunds træner, Jürgen Klopp, var efter gårsdagens kamp henne og takke Mönchengladbach-spilleren, Christoph Kramer, der med et selvmål spillede en uheldig rolle i opgøret.
Dortmunds træner, Jürgen Klopp, var efter gårsdagens kamp henne og takke Mönchengladbach-spilleren, Christoph Kramer, der med et selvmål spillede en uheldig rolle i opgøret. Foto: Friso Gentsch/AP

I Champions League har Borussia Dortmund scoret 13 mål i sine første fire kampe og er allerede videre fra gruppespillet.

I Bundesligaen lå sidste sæsons Champions League-finalist næstsidst før søndagens møde med Mönchengladbach og var uden sejr i de seneste otte ligakampe.

Derfor håber træner Jürgen Klopp, at søndagens sejr på 1-0 over hidtil ubesejrede Gladbach kan blive vendepunktet, der åbner sluserne og skaffer point i de kommende uger.

- Hvis det viser sig at være det, som skal til, tager jeg det meget gerne. Det var en exceptionel kamp i sådan en situation, men det var en fortjent sejr og en fantastisk følelse, siger Jürgen Klopp ifølge nyhedsbureauet AFP.

Borussia Mönchengladbachs landsholdsspiller Christoph Kramer stod bag Dortmunds sejr, da han scorede selvmål nærmest helt oppe fra midten af banen.

Ham talte Klopp med straks efter kampen, hvor træneren både takkede ham og havde ondt af ham.

- Uden at ville det, tog Christoph Kramer sin egen plads i vores lille historie. Men han er en utroligt god spiller, og dette mål vil bare bliver en parentes i hans liv.

- Det var et mærkeligt mål for ham, men det var tre point for os, fortsætter Klopp.

Borussia Dortmund har scoret masser af mål i Champions League, men søndag gav 22 skud på mål stadig ingen scoringer.

- Vi vil fortsætte med at kæmpe og med at arbejde. Vi nyder det her, men der er stadig meget, som skal gøres, siger Dortmund-træneren.

Søndagens sejr har sendt Borussia Dortmund lige over nedrykningsstregen med 10 point for 11 kampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.