Dette er tegn på, at I skal slå op

Det kan være svært at tage den endelige beslutning, eller sågar se, at det er på tide at gå hver til sit – lær tegnene at kende her.
Skal du gå eller skal du blive - se tegnene her og bliv klogere
Skal du gå eller skal du blive - se tegnene her og bliv klogere Scanpix

Du aner ikke, om I skal være sammen, eller om I skal slå op. Det eneste du ved er, at det ikke fungerer optimalt. Jeres forhold. Og hvordan finder du ud af, hvad I skal gøre?

Det gør du, ifølge Women’s Health, ved at kigge jeres forhold efter i sømmene. Her er de ting, du skal holde øje med:

I skændes over alting

I nøjes ikke længere med at skændes over de samme to emner, som I altid har været uenige om. Nej, nu skændes I om alting, de mest mærkelige og bizare ting, og på de mest upassende tidspunkter.

Parterapeut Rachel Sussman fortæller, at skændes I over de mindste og mest ubetydelige ting, så er det på tide at tage forholdet op til overvejelse.

LÆS OGSÅ: Lidt for rund? Sådan ser du slankere ud

Du bliver på jobbet

Essensen ved at være i et forhold er, at man har lyst til at være sammen. Har du ikke det, og bliver du længere og længere tid væk fra hjemmet, så er den gal, siger Jane Greer, Ph.d. og ekspert i parforhold.

Hvis du hver dag har lyst til at blive på jobbet, i stedet for at skynde dig hjem, så skal du spørge dig selv, hvorfor det er sådan.

LÆS OGSÅ: Nuttet baby-prins på listen over bedst klædte mænd

Du bliver irriteret over alt

Du bliver træt af stort set alle de ting, din kæreste gør. Du synes, at hans vaner er irriterende, selv dem du før holdt af. Og dem du før bar over med, driver dig nu til vandvid.

Det kan betyde, at I er ved at glide fra hinanden, siger Rachel Sussman.

Du finder på undskyldninger for at undgå sex

Det er helt normalt, at lysten til sex daler i løbet af et forhold og de færreste forbliver lige så aktive, som de var, da de mødte hinanden.

Men når du ligefrem for alt i verden undgår sex, så er der noget på spil.

LÆS OGSÅ: Slås I om pladsen i sengen? Sådan sover I bedre sammen

Du viser interesse for andre mænd

Det er fint nok at blive lidt hed i kinderne, når du ser en lække mand kysse sød pige på TV, eller når en flot fyr sender dig et perfekt smil, men begynder du tage den længere end det, så er der noget galt.

Begynder du at flirte mere flere og flere mænd, have lange dybe samtaler med dem og blive lidt lun på en eller flere af dem, så er det et tegn på, at du ikke er fuldstændig glad med din partner, siger Rachel Sussman.

LÆS OGSÅ: Tæt på Annette Heick: Fra dansktop til darling

Du kan ikke se ham i din fremtid

- Jeres liv er altså nødt til at passe sammen, siger Rachel Sussman.

Hvis du forestiller dig dit liv om fem år, ti år og tyve år, og du ikke kan se din partner i det, så skal du måske fortælle dig selv, at så er det fordi, han ikke hører til i den.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.