Det vidste du ikke om mandens ædlere dele

Jo jo du kender da din mand godt, men hvor godt kender du alligevel til det, han har under sine jeans? Tjek her.
Hvad ved du egentlig om det, der gemmer sig under bukserne?
Hvad ved du egentlig om det, der gemmer sig under bukserne? FOTO: Scanpix

Du ved, hvordan den ser ud og hvad den kan lide, men der er mange små ting ved en mands penis, der er værd at vide mere om, og dem har Men’s Health kigget nærmere på.

Rygning skrumper

Ryger din mand, vil det gå ud over længden på hans penis. Faktisk kan den skrumpe en hel centimeter, når den skal i aktion. Erektion handler nemlig om godt blodomløb og i det hele taget et godt helbred og her vil rygning altså påvirke den i en negativ retning.

Orgasmen er kort

Gennemsnittet på en mands orgasme er omtrent 6 sekunder, hvorimod en kvindes er 23 sekunder.

Det er utroligt

Én mand ud af 400 er faktisk i stand til at give sig selv oral nydelse, hvis han har lyst og det har han formentlig ikke (håber vi på en måde).

2 typer penis

Der findes to former for penis. Der findes en, som vokser sig stor, når den er i stødet. Og så findes der den slags, der har en generel stor størrelse og derfor ikke vokser meget, når den blive stimuleret.

Størrelsen er ligegyldig

Forskning fra State Universitet i New York viser, at selve størrelsen på en mands penis ikke betyder specielt meget, når det kommer til at tilfredsstille kvinder. Det handler om teknik og måden, hvorpå manden styrer den.

Rygtet vil ...

Ifølge historien var Kong Fatefehi af Tonga en meget aktiv mand. Han skulle angiveligt have taget mødommen på 37.800 kvinder mellem 1770 og 1784 … hmm det er syv stk. om dagen. Mon det bare er en god historie eller den faktiske sandhed.

Kønne mænd har en fordel

Til slut disker vi op med en lidt kedelig viden om sæd, især for alle de mænd der ikke er født med et ansigt som Brad Pitt. Spanske undersøgelser viser nemlig, at smukke mænd har bedre sæd end alle andre mænd.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.