Derfor brød investor med Saseline

Saseline Sørensen blev afsat som direktør i sit hudplejefirma Sasé ApS. Nu fortæller investoren, hvorfor han afbrød samarbejdet med Saseline og indsatte sig selv som direktør.
Investoren i Saseline Sørensens hudplejeserie forklarer, hvorfor samarbejdet med Saseline stoppede.
Investoren i Saseline Sørensens hudplejeserie forklarer, hvorfor samarbejdet med Saseline stoppede. Foto: YouTube

Investoren bag Saseline Sørensens hudplejefirma Sasé ApS fortæller nu, hvorfor han brød samarbejdet med kendissen i foråret og indsatte sig selv som direktør i stedet for Saseline Sørensen. Det skriver BT.

Kenn Thaysen var investoren, der sørgede for firmaets egenkapital, da Sasé ApS blev etableret for tre år siden. Saseline Sørensen fik optionsret på halvdelen af firmaets aktier, som hun til enhver tid ville kunne købe.

"Saseline var således praktisk talt en ligeværdig partner i firmaet, og beslutninger var ligeledes aftalt således, at de skulle træffes i enighed mellem parterne. Eftersom Saseline var den udadvendte person i samarbejdet, var det naturligt, at hun blev direktør for firmaet", udtaler Kenn Thaysen i en mail til BT.

Hudplejeserien Sasé blev lanceret den 22. marts 2013, men et år senere opstod der problemer mellem Saseline og investoren Kenn Thaysen. Saseline ville købe Kenn Thaysen ud af firmaet, men det kunne de to ikke nå til enighed om. Det betød, at Thaysen til sidst brød samarbejdet.

"Forhandlingerne endte med, at Saseline besluttede at gå ud af firmaet. En naturlig konsekvens var således at indsætte mig som direktør i stedet, og selskabets advokat orienterede Saseline om, at hun ikke havde krav på brandet SASÉ. Der er jo altid nogle juridiske formaliter man i sådan en situation skal foretage", skriver Kenn Thaysen.

Kenn Thaysen fortsatte med at sælge Saseline Sørensens hudplejeserie sammen med distributøren SK Trading. Men samarbejdet mellem de to endte også i konflikt. Ifølge Sasés advokat Per Hald har SK Trading ikke betalt den aftalte pris for en stor levering hudplejeprodukter, da de efter at have modtaget leveringen er kommet med forskellige kompensationskrav, som de nu vil modregne i betalingen for hudprodukterne. Og advokaten anbefaler derfor, at samarbejdet med SK Trading ophæves. Sasé ApS overvejer at hive SK Trading i retten for at få den betaling, de mener, de har til gode.

Nu taler Saseline og investoren Kenn Thaysen til gengæld om at indlede et nyt samarbejde.

"Jeg er i konstruktive forhandlingerne med Saseline omkring fremtiden for Sasé. Jeg tror, at vi snart finder en god løsning," skriver Kenn Thaysen til BT.

Kilde: BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.