Dansker hyldet af Hollywood-stjerner

Stjernerne fra den amerikanske serie ”House of Cards” er vilde med den danske skuespiller - især Kevin Spacey er imponeret.
Lars Mikkelsen får ros fra sine udenlandske kollegaer
Lars Mikkelsen får ros fra sine udenlandske kollegaer Scanpix

Lars Mikkelsen lever sit liv i den internationale overhalingsbane med en rolle både i den amerikanske serie ”House of Cards” og serien ”Mord uden grænser” – hvad bliver det næste, spørg man sig selv om.

Hvis man skal lytte til alt den ros, som Lars Mikkelsen for tiden modtager, så står der nok mere arbejde i USA på programmet.

LÆS OGSÅ: Bandit fra Badehotellet vinder fornem filmpris

I serien ”House of Cards” spiller Lars Mikkelsen overfor flere store stjerner og en af dem er skuespilleren og hovedrolleindehaveren Kevin Spacey, der er meget begejstret for sin nye medspiller:

- Han er fantastisk. Han er en fantastisk skuespiller. Han forstår, hvordan man skal spille en karakter og hvordan, man fortæller en historie, siger han ifølge kendte.dk til Newspaq.

LÆS OGSÅ: Pas på! Tandstikkere kan ødelægge dit tandkød

Har en god arbejdsmoral

Og rosen stopper ikke der. Kevin Spacey fortæller også, at han synes, at de to havde et rigtig godt forhold til hinanden, og at Lars altid var meget forberedt.

Lars Mikkelsen har altså en sund arbejdsmoral, men derfor kan nerverne da godt ryste lidt, når man er på hold med så mange store stjerne.

Men det behøver de ikke, for han er også selv en kendt mand i branchen og Kevin Spacey kendte godt til Lars, før de begyndte at arbejde sammen.

LÆS OGSÅ: Tidspunkterne, hvor du bør have et engangsknald

Han fortæller, at han synes, Lars laver nogle vidunderlige ting. Han har tidligere set ham i den britiske tv-serie Sherlock.

Han forklarer, at Lars Mikkelsen har været en del af branchen i mange år, men at det først er nu i form af deres samarbejde, han er kommet til at kende ham personligt.

En anden skuespiller fra serien, Michael Kelly, har også kun rosende ord at sige om Lars Mikkelsen. Han beskriver ham som en fantastisk fyr og fortæller, at de ind imellem har drukket er par øl sammen efter dagens arbejde og at alle andre talte om, hvor sindssygt dygtig Lars Mikkelsen er.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.