Danske tv-værter i sorg: Udskyder populært DR-program

Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk fra DR2-hittet 'Nak & Æd' har mistet en højt skattet kollega.
På Facebook skriver Jørgen Skouboe, Nikolaj Kirk og den øvrige 'Nak & Æd' redaktion bevægende ord om deres kollega, der er død i en alder af blot 54 år.
På Facebook skriver Jørgen Skouboe, Nikolaj Kirk og den øvrige 'Nak & Æd' redaktion bevægende ord om deres kollega, der er død i en alder af blot 54 år. Foto: Jens Skov/DR

Den populære 'kogemand' Nikolaj Kirk og hans godt skydende medvært Jørgen Skouboe er normalt veloplagte og glade, når de toner frem på tv i DR 2-programmet 'Nak & Æd.'

Men stemningen er ikke som den plejer. Folkene bag det uhyre populære program har nemlig mistet et medlem af 'Nak & Æd-familien'. Den blot 54-årige Adam Ross døde i september af et hjertestop grundet hjerteproblemer, han ikke kendte til.

Det skriver Kirk, Skouboe og den øvrige 'Nak & Æd'-redaktion på programmets Facebooside, hvor man forklarer, at man grundet dødsfaldet har udskudt premieren på de nye programmer.

"En uge før premieren på den nuværende sæson, mistede vi pludselig vores gode ven og fantastiske klipper Adam Ross," lyder den triste besked.

Adam Ross klippede de seneste sæsoner ef serien fra bl.a. Afrika og USA – og nåede langt med den nuværende sæson. Desværre kom han ikke i mål med de sidste fire afsnit.

"I Adams ånd har vi besluttet at klippe videre på materialet, og vi vil derfor dedikere de resterende afsnit til ham. Det gør vi med hjælp fra vores gamle klipper og medopfinder af Nak & Æd, Marco Møller, som tidligere har klippet sæson 1-4 og som nu vil gøre Adams arbejde færdigt på sæson 6 i samarbejde med redaktionen."

"Vi har været meget påvirket af tabet af Adam, som vi alle holdt meget af – og håber at I vil have forståelse for, at vi bliver nødt til at udskyde de sidste 4 afsnit af sæson 6 til starten af det nye år. Så snart vi kender sendedatoerne, annoncerer vi dem naturligvis her på Facebook," skriver de to værter og deres kolleger.

Kære Nak & Æd-venner - vi har brug for at stå sammen med jer...En uge før premieren på den nuværende sæson, mistede vi...

Posted by Nak & Æd on 27. oktober 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.