Dansk topklub foran redning: Tilbudt opkøb

Lokalt selskab har som forventet afgivet et købstilbud på Viborg HK. Det meddeler klubben til fondsbørsen.
Handboldklubben Viborg HK er i store økonomiske problemer, men nu kan det lysne på den front.
Handboldklubben Viborg HK er i store økonomiske problemer, men nu kan det lysne på den front. Foto: Aleksandar Djorovic/Polfoto

I april meddelte Viborg HK, at klubben var gjort bekendt med, at et lokalt selskab under navnet New Beginning Viborg HK ApS var blevet oprettet med henblik på at købe den konkurstruede håndboldklub.

Tirsdag har Viborg HK så udsendt en ny fondsbørsmeddelelse, hvori klubben fortæller, at der nu er indløbet et betinget købstilbud fra førnævnte selskab.

- Selskabet har, som forventet i fondsbørsmeddelelse nr. 09. 2015, modtaget et købstilbud på håndboldaktiviteterne i Viborg HK A/S fra New Beginning Viborg HK ApS, skriver klubben i meddelelsen.

- Købstilbuddet indeholder en række betingelser, som nærmere skal afklares med New Beginning Viborg HK ApS.

Endnu er der dog et stykke vej til et eventuelt salg.

- Når de væsentligste betingelser er afklaret med New Beginning Viborg HK ApS, vil selskabet (Viborg HK, red.) kommunikere nærmere herom.

- I forlængelse heraf vil selskabets bestyrelse indkalde til ekstraordinær generalforsamling med henblik på at behandle det endelige tilbud fra New Beginning Viborg HK ApS, lyder det i fondsbørsmeddelelsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.