Dansk sanger stopper karrieren: Man skal kende sin besøgstid

Lars H.U.G. stopper karrieren.
- Jeg har lavet de vildeste koncerter og har haft det mest professionelle hold. Så jeg kan ikke gøre det anderledes, og jeg kan ikke gøre det bedre, så jeg vil meget gerne stoppe nu, siger Lars H.U.G.
- Jeg har lavet de vildeste koncerter og har haft det mest professionelle hold. Så jeg kan ikke gøre det anderledes, og jeg kan ikke gøre det bedre, så jeg vil meget gerne stoppe nu, siger Lars H.U.G. Foto: Simon Læssøe/Scanpix/arkiv

Lørdag aften havde Lars H.U.G. sin sidste optræden, da han spillede ved uddelingen af Kronprinsparrets Priser, der fandt sted i Holstebro.

Det skriver dr.dk.

Det var sangeren selv, der afslørede sit farvel efter sin optræden med nummeret ”Mon De Kan Reparere Dig?”. Dermed har han sat punktum for en en lang og succesrig karriere.

- Jeg har lavet de vildeste koncerter og har haft det mest professionelle hold. Så jeg kan ikke gøre det anderledes, og jeg kan ikke gøre det bedre, så jeg vil meget gerne stoppe nu. Om det er på toppen, det ved jeg ikke, men det var i hvert fald tæt på. Derfor er det også vigtigt, at man kender sin besøgstid og siger tak, når tiden er inde, sagde Lars H.U.G. til dr.dk umiddelbart efter lørdagens show i Musikteatret i Holstebro.

Den 63-årige sanger slog igennem med gruppen Kliché i 1980. Siden gik han solo og udgav syv studiealbums. Med karrierestoppet begraver Lars H.U.G. samtidig det alias, han har benyttet siden 80'erne, og går tilbage til sit borgerlige navn Lars Haagensen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.