Dansk kendispar aflyser planlagt skilsmisse

"Den Store Bagedyst"-vært Timm Vladimir skal ikke længere skilles fra Katrine Engbjerg, skriver Billed-bladet.
Timm Vladimir og Katrine Engbjerg har været gift siden 2003. Sammen har de sønnen Cassius på syv år.
Timm Vladimir og Katrine Engbjerg har været gift siden 2003. Sammen har de sønnen Cassius på syv år. Foto: Betina Garcia/Scanpix

Kærligheden overvinder alt, lyder det i det gamle TV-2-nummer, og den sang kan tv-værten Timm Vladimir og hustruen Katrine Engbjerg passende synge med på i dag.

For selv om parret i september offentligt meddelte på Instagram, at de valgte at gå hver til sit, ser det ud til, at kærligheden alligevel har sejret i forholdet, skriver Billed-Bladet.

I hvert fald fortæller Timm Vladimir nu i et interview med ugebladet, at parret alligevel har valgt at blive sammen.

- Tanken var, at vi i en periode skulle bo væk fra hinanden, men det har vi valgt ikke at gøre af forskellige årsager. Vi nåede simpelthen ikke at være fra hinanden, før vi fandt ud af, at det var en dårlig løsning, siger Timm Vladimir til Billed-Bladet.

Timm Vladimir, der i øjeblikket er aktuel som vært i fjerde sæson af "Den Store Bagedyst", bor fortsat i lejligheden på Østerbro sammen med Katrine Engbjerg, der arbejder som forfatter, og deres fælles søn.

Og sådan bliver det tilsyneladende ved med at være.

- Vi er sammen, og vi er glade. Og vi vil bare gerne have ro til at passe vores familie, lyder det ærligt fra Timm Vladimir til Billed-Bladet.

Parret, der har været gift siden 2003, har tidligere stået frem og fortalt om deres kamp for at blive forældre. Fertilitetsbehandlinger resulterede til sidst i sønnen Cassius, der i dag er syv år.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.