Dansk håndbold-stjerne er til piger: Sådan reagerede forældrene

Frem til hun var 18, holdt Kristina 'Mulle' Kristiansen det for sig selv, at hun var til piger.
landsholdet ville have svært ved at klare sig uden 'Mulle'. Privat er hun til kvinder.
landsholdet ville have svært ved at klare sig uden 'Mulle'. Privat er hun til kvinder. Foto: SCANPIX arkiv

Kristina 'Mulle' Kristiansen er uundværlig, når det danske håndboldlandshold i aften går i krig mod Serbien under VM i Herning.

Den tatoverede, blonde topspiller er kendt for at være bramfri på banen, men privat var hun tidligere meget mere tilbageholdende.

Hun har før fortalt Ekstra Bladet, at hun ventede, til hun var 18, før hun røbede over for familien, at hun er til piger.

- Men mine forældre har jo altid vidst det og kunnet mærke det på mig, de ved bare alt! Alle accepterede det fuldstændig, så det har været rigtig nemt for mig, har Kristina Kristiansen sagt til Ekstra Bladet.

Selvom nyheden ikke kom bag på de nærmeste, følte hun det alligevel som en stor lettelse at få fortalt, at det var sådan, det hele hang sammen.

- Jeg slap for en masse små løgne som: ’Nej, det er Brian, der skriver fra Køge’, når det nu var en pige, jeg skrev med. Til familiefødselsdagene slap jeg for spørgsmål som: ’Nå, hvordan går det med drengene og sådan noget’, har hun fortalt Ekstra Bladet.

Årsagen til, at hun sprang ud, var, at hun havde fået sig en kæreste. Som hun jo gerne ville vise frem. Så hun sendte en besked til familie og venner og fortalte, at hun var til piger - og så væltede det ellers ind med lutter positive tilkendegivelser.

Kristina ’Mulle’ Kristiansen har for øvrigt tidligere dannet par med en anden dansk håndboldprofil, Mette Gravholt. De to er er nu "sindssygt gode veninder'" som Mette Gravholt har udtrykt det i Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.