Dansk golfstjerne tager føringen i Indonesien

Den danske golfstjerne Thomas Bjørn har fået en fantastisk start på Cimb Niaga Indonesian Masters.
Den danske golfspiller Thomas Bjørn tager føringen i Indonesien.
Den danske golfspiller Thomas Bjørn tager føringen i Indonesien. Foto: Stephen Hindley/AP

Syv birdies og en enkelt bogey var facit for en velspillende Thomas Bjørn, da han havde tilbagelagt de første 18 huller af golfturneringen Cimb Niaga Indonesian Masters torsdag.

Det giver ham en delt førsteplads efter første runde. Bjørn deler toppen med Chan Shih-Chang, der også kom rundt i seks slag under par.

Bjørn satte en stærk runde sammen, hvor danskerens putter viste sig varm ved flere lejligheder.

- Jeg spillede ganske solidt og kom ind i en god rytme, særligt på de sidste ni huller. Det var dét, der endte med at give mig en rigtigt god score, siger Thomas Bjørn til turneringens hjemmeside.

Thomas Bjørn har aldrig tidligere vundet en turnering i Asien, og han har aldrig før spillet på den asiatiske Tour, men kom altså særdeles godt fra start i Jakarta torsdag.

- Det var fugtigt, men dejligt til morgen, først og fremmest på de første 10 til 11 huller. Man er bare nødt til at koncentrere sig og aldrig slippe fokus, siger han videre.

Turneringen spilles på Royale Jakarta Golf Club og er en del af Asian Tour.

I hælene på Thomas Bjørn ligger Abhijit Chadha og Unho Park, der begge er fem slag under par, mens Simon Griffiths og Chapchai Nirat deler femtepladsen i fire slag under par.

Den tidligere verdensetter Lee Westwood er også med i turneringen, som han vandt i både 2011 og 2012. Han gik den første runde i tre slag under par og er nummer syv.

De tre resterende runder spilles fredag, lørdag og søndag.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.