Dansk bokser rolig trods provokation

Micki Nielsen svarer igen på Gusmyr Perdomos kritik: - Han ser ikke ud til at være i sin bedste form.
Danskeren har vundet samtlige 15 professionelle kampe i karrieren, men det har ikke afholdt Gusmyr Perdomo fra at kritisere Nielsens rekordliste.
Danskeren har vundet samtlige 15 professionelle kampe i karrieren, men det har ikke afholdt Gusmyr Perdomo fra at kritisere Nielsens rekordliste. Foto: JØRGENSEN JAKOB/JAKOB JøRGENSEN

Bokseren Micki Nielsen giver igen, efter at danskeren er blevet svinet til af sin kommende modstander Gusmyr Perdomo.

Lørdagens modstander har udtalt, at Nielsen ligner en bokser, der er ude af form.

21-årige Micki Nielsen mener, at venezuelanske Perdomo - der i 2009 tabte til Mikkel Kessler i supermellemvægt - har problemer med sin fysik, efter at han er gået op i cruiservægt.

- Jeg synes faktisk, at det er omvendt. At det er Perdomo, der ikke ser ud til at være i sin bedste form, efter at han er skiftet to vægtklasser. Det er nok nærmere ham, der får svært ved at følge med i mit tempo, siger Micki Nielsen før lørdagens kamp i Albertslund.

Danskeren har vundet samtlige 15 professionelle kampe i karrieren, men det har ikke afholdt Gusmyr Perdomo fra at kritisere Nielsens rekordliste.

Den 37-årige sydamerikaner mener aldrig, at Micki Nielsen har mødt en "ordentlig bokser".

- Det irriterer mig ikke, at han langer lidt ud efter mig. Der er ingen tvivl om, at han er det største navn, jeg har mødt. Det vil se godt ud på rekordlisten at have slået ham.

- Om han er hurtigere? Om han er i bedre form? Det må vi jo afgøre i ringen. Jeg ved bare, at jeg har trænet hårdt, og jeg kan 100 procent sige, at jeg har haft den hårdeste sparring nogensinde op til den her kamp.

- Jeg møder op i super form, så hvis han tror andet, så får han en ubehagelig overraskelse, fastslår Micki Nielsen.

Den ubesejrede dansker er hovednavnet lørdag aften i Albertslund sammen med sin storebror Patrick Nielsen, der står over for Lukasz Wawrzyczek.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.