Cyklende Mary hyldes af britisk avis

Kronprinsesse Mary stjal spalteplads i den britiske avis Daily Mail, da hun hentede prinsesse
Her er kronprinsesse Mary på Guldberg Skole på Nørrebro i forbindelse med lanceringen af Kærlig Talt, et nyt undervisningsforløb til de ældste klasser i folkeskolen.
Her er kronprinsesse Mary på Guldberg Skole på Nørrebro i forbindelse med lanceringen af Kærlig Talt, et nyt undervisningsforløb til de ældste klasser i folkeskolen. Foto: FLINDT MOGENS/free

Lædertøj forbinder man måske mere med en motorcykel og ikke så meget med en almindelig cykel.

Men når det nu skal være, sørger kronprinsesse Mary for at kombinere de to med elegance, konstaterer den britiske avis Daily Mail.

Avisen jubler over kronprinsessens stil, da hun forleden hentede prinsesse Josephine og prins Vincent fra Garnisons Sogns Menigheds Børnehave.

Her blev Mary foreviget af iført en stram brun lædernederdel, mens hun krydsede Amalienborg Slotsplads på en hvid ladcykel med tvillingerne Vincent og Josefine i kassen forrest på cyklen.

- Den altid elegante kronprinsesse lod sig ikke mærke med sit stramme antræk, da hun hentede Vincent og Josefine fra børnehave, skriver avisen.

Også kronprinsessens leopardmønstrede ballarinasko, tjekkede solbriller og løse brune lokker får rosende ord med på vejen.

I august blev Mary for andet år i træk kåret som den bedst klædte kvindelige royale af næsten 30.000 læsere af magasinet Hello.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.