Christopher afslører: Så mange børn vil jeg have

Det hotte par Christopher og Cecilie er sammen på Roskilde Festival, og her fortalte de lidt om, hvad fremtiden skal bringe.
Det hotte par Christopher og Cecilie er sammen på Roskilde Festival, og her fortalte de lidt om, hvad fremtiden skal bringe.
Det hotte par Christopher og Cecilie er sammen på Roskilde Festival, og her fortalte de lidt om, hvad fremtiden skal bringe. Foto: Scanpix

Mange danskere nyder det gode vejr på årets Roskilde Festival. Blandt dem er den danske popkonge Christopher og hans kæreste Cecilie.

Ekstra Bladet mødte det lettere berusede par, da de spillede bold i medieområde ved siden af Orange Scene. Og måske på grund af en - ifølge eget udsagn - vis mængde alkohol, holdt Christopher sig ikke tilbage med afsløringerne.

Til Ekstra Bladet fortæller han således, hvad han ønsker, at fremtiden skal bringe:

- Ægteskab og børn, lyder det, mens han tilføjer, at ønsket er 4-5 børn.

Forældrene har mødt hinanden

Parret har boet sammen i nu knapt et år. Dog har Christopher måttet undvære Cecilie, der har været cirka to måneder i USA for at arbejde.

Og alt tyder altså på, at det går godt mellem det hotte par.

De fortæller da også, at deres forældre har mødt hinanden.

- Jeg snakker komplet over mig nu. Men det, der sker, er, at hendes forældre møder mine forældre. Det er skidehyggeligt. Der er god stemning, fortæller Christopher således til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.