Elias Tychsen forlader posten som administrerende direktør i den sønderjyske bøf-kæde Flammen med øjeblikkelig virkning.
Det oplyser han til Børsen, og har ikke yderligere kommentarer.
I en pressemeddelelse skriver Ketty Rosenfeldt Sunddal, der sammen med sin mand, Flemming, og børnene Kristina og Martin stiftede Flammen i 2009, at indtil der er fundet en afløser vil den 29-årige HR-chef Christian Damgaard Lund være konstitueret administrerende direktør.
Ifølge Børsen skriver Ketty Rosenfeldt Sunddal videre, at Flammen under Elias Tychsens ledelse har "vokset sig til en stor og økonomisk stærk virksomhed", men at den internationale ekspansion kræver en anden direktør.
Flammen har 15 restauranter i Danmark og en enkelt i Tyskland. Restauranten ligger i Hamborg og åbnede i maj, men udlandsdebuten blev flere gange forsinket og kom til at koste cirka 20 millioner kroner, skriver Børsen.
Den maskinmesteruddannede Elias Tychsen blev øverste chef i Flammen i 2013. Med ham i spidsen leverede Flammen det ene rekordregnskab efter det andet og satte konkurrenterne Jensens Bøfhus og Bone's eftertrykkeligt til vægs, skriver Børsen.
Undervejs har Rosenfeldt Sunddal-familien flere gange trukket tocifrede millionbeløb ud til sig selv.
Det fremgår af pressemeddelelsen, at Elias Tychsen i en overgangsperiode vil være tilknyttet virksomheden med en "række projekter".