Casper stemte LA: Jeg vil have en mindre offentlig sektor

Casper Rømer Rasmussen er stolt over Liberal Alliances fremgang.
- Jeg ville undersøge, hvorfor en stor erhvervsmand som Lars Seier, der ikke engang har stemmeret i Danmark, har støttet partiet siden det var 0.0, siger Casper Rømer Rasmussen.
- Jeg ville undersøge, hvorfor en stor erhvervsmand som Lars Seier, der ikke engang har stemmeret i Danmark, har støttet partiet siden det var 0.0, siger Casper Rømer Rasmussen. Privat

Casper Rømer Rasmussen har aldrig før været politisk aktiv. Han sprang ud ved Liberal Alliances landsmøde 18. april. Nu efter præcis to måneder med en nål med partiets lille fugle-logo på tøjet er han en del af valgets store sejre.

- Jeg er virkelig stolt over det. Og jeg er helt høj over at have kunnet stå så meget frem med sin politiske holdning.

Casper Rømer Rasmussen er 37 år og ejendomsudvikler. Han stemte også på Liberal Alliance ved sidste valg, men satte sig denne gang for at sætte sig virkelig ind i, hvad partierne stod for.

- Jeg ville undersøge, hvorfor en stor erhvervsmand som Lars Seier, der ikke engang har stemmeret i Danmark, har støttet partiet siden det var 0.0, siger Casper Rømer Rasmussen.

Han gennemgik partiets politik og den økonomiske politik.

- Det er gennemregnet. Det kan lade sig gøre. Hvis Liberal Alliance får 14 mandater bliver det selvfølgelig ikke gennemført fuldt ud nu. Men det holder.

"Hold op, de er også liberale"

Hvis der er én ting, Casper Rømer Rasmussen gerne vil have ud af sin stemme på Liberal Alliance er det en effektivisering af den offentlige sektor.

- Jeg er meget glad for biler. Men jeg er græsk katolsk, om min bil koster 180 procent mere  end den burde koste. Det tager vi med. Men det jeg håber på er, at vi kunne få en mindre offentlig sektor med flere varme hænder i stedet for bureaukrati.  Vi har ikke behov for verdens anden største offentlige sektor. Det er nok med den tredjestørste. Det er ikke markante ændringer der skal til. Det er småting, mener Casper Rømer Rasmussen

Liberal Alliance er et parti, der har delt vandene i debatten. Men Casper Rømer Rasmussen har ikke haft dårlige oplevelser.

Selv ikke, da han mødte op med sin LA-nål på tøjet på en byggeplads med ned-rivere, hvor han repræsenterede bygherren.

- Det kunne jo virke sådan ”Se mig, med min store bil og den gode løn”, men jeg er jo ikke et menneske der kaster med mudder eller føler mig hævet over andre. Tværtimod gjorde LA-nålen, at vi kom ud i en rigtig god snak om politik, og hvad vi egentlig vil med vores land. Der er sket er mange gange i valgkampen, hvor jeg er blevet overrasket over, ”at hold da op de er også liberale”, siger Casper Rømer Rasmussen

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.