Byggeriet tror på håndværkerfradrag igen

Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen har under hele valgkampen haft det som valgløfte at genindføre Boligjobjobordningen.
Venstres nuværende finansordfører, Peter Christensen, understregede på valgaftenen over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at Boligjobordningen kommer igen.
Venstres nuværende finansordfører, Peter Christensen, understregede på valgaftenen over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at Boligjobordningen kommer igen. Foto: Colourbox/free

Med valgsejren til den borgerlige lejr ved folketingsvalget i går er der nu lagt op til, at Boligjobordningen bliver genindført

Sådan er håbet i hvert fald hos både Dansk Byggeri og Håndværksrådet dagen derpå, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen har under hele valgkampen haft det som valgløfte at genindføre Boligjobjobordningen.

"Vi glæder os meget til at få BoligJobordningen tilbage. Ordningen har mange fordele, og den har særligt i den nuværende økonomiske situation stor betydning for rigtig mange små og mellemstore danske byggevirksomheder over hele landet. Vi håber på, at regeringen meget hurtigt får BoligJobordningen sat i gang igen, siger adm. direktør Lars Storr-Hansen fra Dansk Byggeri.

Håndværksrådet går så langt som til at mene, at de små og mellemstore virksomheder godt kan regne med, at Boligjobordningen bliver genindført.

"Uanset politiske præferencer kan de små og mellemstore virksomheder nu glæde sig over, at håndværkerfradraget (Boligjobordningen, red.) med meget stor sandsynlighed igen bliver en realitet. Det vil styrke virksomhedernes muligheder for at skabe de job og lærepladser i håndværksfagene, som Danmark har så hårdt brug for", siger afdelingschef Frank Korsholm fra Håndværksrådet.

Venstres nuværende finansordfører, Peter Christensen, understregede da også på valgaftenen over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at Boligjobordningen kommer igen.

"Det står vi stadig ved. Hvis den næste regering bliver med Lars Løkke som statsminister, så bliver håndværkerfradraget genindført", sagde Peter Christensen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.