Børnehave-praktikant huggede 10.000 kroner fra arbejdsplads

En børnehave-praktikant brugte institutionens betalingskort til at handle privat ind. På to dage tømte hun betalingskortet for 10.000 kroner.
En praktikant i en børnehave i Hillerød brugte institutionens kort til at købe ind for 10.000 kroner.
En praktikant i en børnehave i Hillerød brugte institutionens kort til at købe ind for 10.000 kroner. Foto: Scanpix

En 32-årig tidligere praktikant i en børnehave i Hillerød brugte børnehavens betalingskort til at købe ind til sig selv for næsten 10.000 kroner. Det skriver Lokalavisen.dk.

Den 14. og 15. december handlede den kvindelige praktikant flittigt ind i både Føtex, Netto og Bilka. Her købte hun i alt ind for 9.378,68 kroner med daginstitutionens kort.

Men varerne var ikke til børnehaven, men til hende selv. Nu har kvinden fået en dom for at misbruge kommunens betalingskort.

Gæld
Kvinden har forklaret, at hun havde gæld og betalte af på gælden ved at give varerne videre. Men de dyre private indkøb blev hurtigt opdaget, og kvinden blev meldt til politiet. Nu er det kommunen, hun betaler af til.

I retten fik hun 20 dages betinget fængsel, og nu skylder hun endnu flere penge væk. Udover at tilbagebetale kommunen, skal den tidligere praktikant også selv betale for sagens omkostninger.

Kilde: Lokalavisen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.