Blev lovet firmabil til 4,5 millioner: Derfor fik Magnussen den ikke

Den danske racerkører Kevin Magnussen fik aldrig den firmabil, han var blevet lovet af McLaren.
Kevin Magnussen tager det med ophøjet ro, at han ikke fik den firmabil, han var blevet lovet hos McLaren. 
Kevin Magnussen tager det med ophøjet ro, at han ikke fik den firmabil, han var blevet lovet hos McLaren.  Foto: Scanpix arkiv

Det er de færreste, der kan drømme om at køre rundt i en firmabil til 4,5 millioner kroner. Men når man er professionel racerkører på absolut højeste niveau og ansat af bilproducenten McLaren, ja så er det altså helt normalt. 

Det var danske Kevin Magnussen tilbage i  2014, hvor han havde fast plads i én af McLaren-teamets to Formel 1-racere.

Men mens holdkammeraten Jenson Button privat kunne drøne rundt i en lækker firmabil, måtte Kevin Magnussen se langt efter den luksus. Det på trods af, at han ifølge kontrakten skulle have adgang til én.  

Det fortalte han onsdag aften, da han var medvært i underholdningsprogrammet Natholdet på TV 2 - uden det dog så ud til at gå det unge talent synderligt på.

Der er da også en helt praktisk forklaring på, hvorfor han aldrig fik stillet firmabilen til rådighed, som angiveligt skulle have en værdi af 4,5 millioner kroner. Det skriver Ekstra Bladet, som har fået en kommentar fra Kevin Magnussens tidligere arbejdsgiver.  

- Det er korrekt, at McLaren stiller to firmabiler til rådighed for de to førstekørere. Den ene fik Jenson Button uden besvær, men fordi Kevin Magnussen er så ung, så var det vanskeligt at finde en forsikring, som ville dække til bare nogenlunde fornuftige penge, siger en talsperson fra McLaren. 

Han uddyber, at Kevin Magnussen allerede var på vej væk fra teamet, da forsikringen endelig var kommet på plads. Samtidig tilføjer talspersonen, at teamet tænker tilbage på tiden med Kevin Magnussen med stor glæde. 

Den 23-årige dansker er i dag ansat hos konkurrenten Renault og har kørt de første to løb i 2016 sæsonen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.