Bladdronnings vilde luksus-sommerhus til salg: Se billederne

Har du i omegnen af 22 millioner kroner, så kan du erhverve dig Susanne Allers fantastisk beliggende sommerhus ved Vejby på den nordsjællandske kyst.
Susanne Allers sommerhus på 362 kvadratmeter bolig i Vejby er sat til salg. Se flere billeder her under.
Susanne Allers sommerhus på 362 kvadratmeter bolig i Vejby er sat til salg. Se flere billeder her under. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Får Susanne Aller solgt sit sommerhus ved Vejby tæt ved Rågeleje på den skønne nordsjællandske kyst, sætter huset muligvis rekord.

I hvert fald, hvis hun får solgt det til prisen. Sommerhuset har netop ramt boligmarkedet til en pris på intet mindre end 22 millioner kroner.

Er der en køber, der slår til til den pris, så er det en halv million mere end årets hidtil dyreste sommerhushandel, som foregik i Rungsted på den nordlige del af den sjællandske vestkyst.

Susanne Aller er næstformand i Aller-koncernen og skulle være god for en formue i omegnen af 300 milioner kroner.

Det skriver Ugeposten Gribskov.Susanne Allers sommerhus er på i alt 362 kvadratmeter bolig. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Hun købte sommerhuset for 23 år siden, og gav den gang 2,3 milioner kroner for det. Siden er der bygget om og til.

Fundamentet til det luksuriøse fritidshus er fra 1941. I 2003 blev der bygget nyt, så der i dag på grunden ligger et hovedhus på 281 kvadratmeter, en kælder på 42 kvadratmeter samt et arkitekttegnet anneks på 81 kvadratmeter.

I alt 362 kvadratmeter bolig plus kælder, kan man læse i salgsopstillingen hos ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen. Salgsopstillingen beskriver også huset, som bygget i de bedste materialer.

Blandt andet er annekset indrettet som "master bedroom afdeling med stort soveværelse med pejs, luksusbadeværelse med kar og brus samt to walk-in-closet, begge udført i cedertræ". 

Dertil kommer en grund på 7.671 kvadratmeter og en udsigt, som "er uhindret over Kattegat fra Sjællands Odde mod vest til Kullen mod Øst", som der står i beskrivelsen.


Sommerhuset er oprindeligt bygget i 1941, men har i 2003 gennemgået en omfattende ombygning, hvor man valgte at opføre et nyt hus på eksisterende fundament. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

 
Til huset hører to carporte samt en garage. Foto: Ivan Eltoft Nielsen


Husets store, åbne stue med udsigt over Kattegat. Foto: Ivan Eltoft Nielsen


Her kan køberen i ro og fred nyde Kattegats bølger. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.