Bizar retssag: Lokkede kvinde til lesbisk sex forklædt som mand

En 25-årig kvinde er i en bizar sag anklaget for at narre en anden kvinde til sex ved at klæde sig ud som en mand.
En britisk kvinde fik et chok, da hun tog bindet fra øjnene og opdagede, at hun gennem to år havde haft sex med en kvinde og ikke en mand. Nu er sagen endt i retten.
En britisk kvinde fik et chok, da hun tog bindet fra øjnene og opdagede, at hun gennem to år havde haft sex med en kvinde og ikke en mand. Nu er sagen endt i retten. Scanpix / modelfoto

Hvordan ville du reagere, hvis det pludselig viste sig, at din kæreste havde løjet om sit køn, så du uden at vide det havde dyrket homoseksuel sex?

En britisk kvinde tog det ikke ligefrem pænt, da hun fandt ud af, at den mand, hun gennem to år havde været i et forhold med og haft sex med, faktisk var en kvinde. Hun har nu anklaget sin tidligere partner for seksuelt overfald, skriver The Guardian.

Den anklagede kvinde, Gayle Newland, udgav sig for at være en asiatisk mand på Facebook, hvor de to lærte hinanden at kende. De mødtes flere gange, men hver gang overtalte Gayle Newland, der udgav sig for at være asiatisk mand, den anden kvinde til at have bind for øjnene fra start til slut med begrundelsen, at "han" havde grimme ar efter en operation, og ville vente med at vise sit ansigt, til de var helet.

Kunstig penis

På den måde gik der to år før den bedragede kvinde fandt ud af, at hendes kæreste faktisk var en kvinde og ikke en mand. Når de havde sex, var Gayle Newland iført en meget realistisk penis-attrap, så kæresten ikke fattede mistanke, før hun en dag tog bindet af øjnene og opdagede, at hun faktisk havde sex med en kvinde.

Gayle Newland har dog en anden version af sagen. Ifølge hendes forsvarer var kæresten udmærket klar over, at Gayle Newland var en kvinde, og det var bare som en del af et frækt rollespil, at de lod som om, at hun var en mand. Det hele handler i virkeligheden om, at kvinden skammer sig over sin homoseksualitet, og derfor vil have offentligheden til at tro, at hun blev narret til det, siger forsvareren ifølge The Guardian.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.