Bevæbnet hjemmerøver: "Hvis du gør noget dumt, stikker jeg"

Københavns Vestegns Politi offentliggør et foto af den formodede gerningsmand bag et hjemmerøveri i Bagsværd, hvor røveren truede ung mand med kniv.
Manden her er angiveligt identisk med den røver, som med en kniv truede en gymnasieelev rundt i en villa i Bagsværd, hvor han blev tvunget til at udlevere værdigenstande.
Manden her er angiveligt identisk med den røver, som med en kniv truede en gymnasieelev rundt i en villa i Bagsværd, hvor han blev tvunget til at udlevere værdigenstande. Københavns Vestegns Politi

"Hvis du gør noget dumt, er jeg nødt til at stikke dig."

Sådan lød det ifølge politiet truende fra en hjemmerøver, der torsdag 15. februar i år udsatte en ung gymnasieelev for en voldsomt ubehagelig oplevelse. Den unge studerende blev i sit eget hjem i en villa på Helmsvej i Bagsværd truet med en cirka 15 centimeter lang kniv og tvunget rundt i huset for at udlevere værdigenstande.

Københavns Vestegns Politi har i dag offentliggjort et foto, som politiet håber kan fælde gerningsmanden, der efter røveriet tog flugten til Hareskov S-togsstation, hvorfra han kørte mod indre København.

Mellemøstlig af udseende

Politiet har takket være overvågningsfotos fra S-tog og stationer kunne følge den formodede gerningsmands færden.

Gerningsmanden beskrives som mellemøstlig af udseende, 20 til 30 år, 180-185 centimeter høj, kraftig af bygning og kronraget med lidt sort hår i siderne.

Han havde et stort, bredt hoved med mørke øjne og mørkt skæg rundt om munden og talte dansk med accent. Han var iført en sort bandana for underansigtet, grå/grøn vinterjakke, sort hættetrøje med runde mønstre på hætten, mørke/sorte arbejdsbukser bukser og sorte sko med hvid kant mrk. Nike.

Kan du hjælpe med informationer i sagen, skal du ringe til Københavns Vestegns Politi på tlf. 43 86 14 48.

Fotoet af den formodede gerningsmand er taget af et overvågningskamera i et S-tog. Foto: Københavns Vestegns Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.