Bendtner gjorde ingen forskel for Wolfsburg

Nicklas Bendtner fik ikke spillet sig tættere på en fast plads i Wolfsburg i 1-0-sejren over Augsburg.
Nøjagtigt som her i Champions League-opgøret mod Lille tidligere på ugen var NIcklas Bendtners bidrag til Wolfsburg-offensiven beskedent. Men landsholdsangriberen fik dog trods alt 75 minutter i benene inden de kommende to landskampe.
Nøjagtigt som her i Champions League-opgøret mod Lille tidligere på ugen var NIcklas Bendtners bidrag til Wolfsburg-offensiven beskedent. Men landsholdsangriberen fik dog trods alt 75 minutter i benene inden de kommende to landskampe. Foto: Michael Sohn/AP

Nicklas Bendtner er ikke forvænt med at starte inde i angrebet hos bundesligaklubben VfL Wolfsburg, og hvis han vil ændre på det, kræver det formentlig en bedre indsats, end den han leverede i søndagens ligakamp mod Augsburg.

Danskeren fik chancen fra start, men da han blev pillet ud igen efter 75 minutters spil, var det ikke meget, han havde udrettet i sin tid på banen.

Nul skud på mål, et enkelt oplæg til en målchance og syv fejlafleveringer ud af 28 berettiger ham i hvert fald ikke umiddelbart til en højere plads i folkevognsklubbens angrebshierarki.

Holdet kunne dog også klare sig uden sprudlerier fra Bendtner. Kampen blev vundet 1-0 på mål af den brasilianske forsvarsspiller Naldo efter bandespil med holdkammeraten Sebastian Jung.

Det blev scoret efter en times spil, og herefter havde hjemmeholdet flere gode muligheder for at bringe sig yderligere foran, blandt andet ved Bendtners afløser, Ivica Olic.

Wolfsburg rykker med sejren forbi Augsburg og op på en syvendeplads i ligaen, á point med Kasper Hjulmands Mainz 05.

Mainz hentede et enkelt point i udekampen mod ubesejrede Borussia Mönchengladbach, der endte 1-1.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.