Barcelona henter spansk landsholdsangriber

Barcelona køber angriberen Paco Alcacer i Valencia, og han koster klubben i omegnen af 245 millioner kroner.
Paco Alcacer har fået fem år i FC Barcelona, efter angriberen er blevet købt i Valencia for et beløb i omegnen af 245 millioner kroner.
Paco Alcacer har fået fem år i FC Barcelona, efter angriberen er blevet købt i Valencia for et beløb i omegnen af 245 millioner kroner. Foto: Alberto Saiz/AP

Barcelona meddeler tirsdag, at den spanske storklub har hentet spanieren Paco Alcacer i Valencia på en femårig aftale, skriver Reuters.

Barcelona oplyser, at skiftet til Camp Nou kommer til at koste klubben i omegnen af 33 millioner euro, hvilket svarer til cirka 245 millioner kroner.

En frikøbsklausul på cirka 745 millioner kroner er blevet skrevet ind i den 23-årige angribers aftale med Barcelona.

I kvalifikationen til sommerens EM blev han Spaniens topscorer, men kom ikke med til slutrunden. Han står noteret for 13 landskampe og seks mål.

Han er tiltænkt en rolle som afløser i Barcelonas skræmmende frontkæde, som tæller Neymar, Messi og Luis Suárez. De tre scorede 131 mål tilsammen i den seneste sæson.

Paco Alcácer er den fjerde spiller til at skifte fra Valencia til FC Barcelona i løbet af de seneste fire år, og han bliver Barcelonas sjette nye spiller i dette transfervindue.

De andre nye spillere er Jasper Cillessen, Denis Suarez, Lucas Digne, Samuel Umtiti og Andre Gomes.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.