'Badehotellet' vender tilbage - med nye, kendte ansigter

Der er flere nye ansigter i den næste sæson af TV 2's populære serie.
Her et foto fra sidste sæson, hvor Julius og Molly Andersen gør flot figur. I virkelighedens verden hedder parret som bekendt Ole Thestrup og Bodil Jørgensen
Her et foto fra sidste sæson, hvor Julius og Molly Andersen gør flot figur. I virkelighedens verden hedder parret som bekendt Ole Thestrup og Bodil Jørgensen Foto: SCANPIX arkiv

Optagelserne til tredje sæson af TV 2’s populære tv-serie ’Badehotellet’ er for længst i hus, og tv2.dk kan nu løfte sløret for seriens premieredato.

Det bliver mellem jul og nytår, at ’Badehotellet’ dukker op igen på tv-skærmen med seriens faste klientel, som blandt andet tæller Molly Andersen, køkkenpigen Fie og de andre piger samt alle de gamle gæster: Grevinde Amanda og grev Ditmar, grosserer Madsen og frue, ægteparret Frigh, ægteparret Aurland og skuespiller Weyse, som i år er ledsaget af en purung skuespiller-elev, frøken Kitty Hansen.

Nærmere bestemt er premieredatoen sat til 28. december.

Med den nye sæson rykker serien ind i år 1930, og det vil karakternes kostumer bære præg af.

- Man skal lægge mærke til tøjet, som vil være anderledes end i de øvrige sæsoner. Tøjet vil være smallere og have mere figur og længde, siger Amalie Dollerup, der spiller Amanda Madsen - den forkælede rigmandsdatter.

Serien får nye ansigter, kan tv2.dk afsløre. To af de mest kendte ansigter, der debuterer i 'Badehotellet' i sæson tre, er skuespillerne Jesper Asholt, Lars Knutzon og Ole Lemmeke.

Og så er sæsonens store nye karakter den debuterende Andrea Alma Øst Birkkjær, der spillerden unge skuespiller-elev Kitty Hansen.

Derudover får seerne også fornøjelsen af at opleve skuespillerne Thure Lindhardt og Cyron Melville, men de medvirker dog blot i sidste afsnit.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.