Avis: Fire anholdt for at ville dræbe dronning Elizabeth

Politiet sigter angiveligt fire mænd for at planlægge et attentat mod dronning Elizabeth i Royal Albert Hall.
Ifølge avisen The Sun har britisk politi anholdt fire unge mænd for at ville dræbe den britiske dronning Elizabeth.
Ifølge avisen The Sun har britisk politi anholdt fire unge mænd for at ville dræbe den britiske dronning Elizabeth. Scanpix, arkiv

Britisk politi skal have anholdt fire unge mænd, der mistænkes for at ville dræbe den britiske dronning Elizabeth med en kniv, skriver avisen The Sun.

Ifølge avisen var det planen, at attentatet mod dronningen skulle finde sted under en mindeceremoni for faldne under første og anden verdenskrig i Royal Albert Hall i London. Mindeceremonien finder sted lørdag aften.

De fire personer skal være i alderen 19 til 27 år, og ifølge The Sun er det radikale islamister, der er blevet anholdt på adresser i London-området torsdag og fredag.

Politiet bekræfter, at de anholdte er sigtet for terrorplaner, men myndigheder vil ikke bekræfte, at dronning Elizabeth var målet.

Politiet siger en udtalelse, at anholdelserne var en del af en igangværende efterforskning af "islamist-relateret terror".

The Sun skriver samtidig, at dronning Elizabeth er blevet informeret om truslerne, men hun vil alligevel gennemføre sine offentlige forpligtigelser i løbet af weekenden som oprindelig planlagt.

/ritzau/NTB

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.