Avis: Caroline Wozniacki vil spille færre turneringer

Danskeren vil skrue ned for sit turneringsskema i takt med, at hun bliver ældre, skriver Ekstra Bladet.
Caroline Wozniacki skal i kamp tirsdag morgen kl. 6.30 dansk tid, når hun møder kineseren Qiang Wang i anden runde i China Open.
Caroline Wozniacki skal i kamp tirsdag morgen kl. 6.30 dansk tid, når hun møder kineseren Qiang Wang i anden runde i China Open. Foto: Andy Wong/AP

Tennissæsonen er lang, og 25-årige Caroline Wozniacki vil i fremtiden være mere opmærksom på, hvor meget de mange turneringer belaster.

- Jo ældre, jeg bliver, jo mere vil jeg skrue ned for mit turneringsskema. Hvis jeg vil blive ved med at spille, må jeg holde mit hoved frisk, siger hun til WTA Insider ifølge Ekstra Bladet.

Den danske tennisstjerne kunne i slutningen af august fortælle, at hun havde pådraget sig et såkaldt springerknæ, efter at hun gennem længere tid havde spillet med tape omkring sit venstre knæ, og denne sæson har ikke helt været, som hun måske havde forventet og håbet.

- I dag går jeg efter, hvordan jeg har det. Hvis jeg spiller godt og føler mig godt tilpas, spiller jeg turneringer. Hvis jeg føler mig træt og ligesom ikke kan finde motivationen, tager jeg en lille pause, før jeg kommer tilbage og træner hårdt derhjemme.

- Men det er svært at finde balancen mellem at have et normalt liv og være på turen, når vores sæson er så lang, siger Wozniacki.

Caroline Wozniacki er i gang med sin turnering nummer 22 i år i øjeblikket i China Open.

Tirsdag morgen klokken 6.30 møder danskeren i anden runde kineseren Qiang Wang, der har fået et wildcard til turneringen, og som rangerer som nummer 110 i verden.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.