Arbejdsløs mor vandt milliongevinst: Det bruger hun pengene på

Med 315 millioner kroner i hånden har vinderen af Danmarkshistorien største lotto-gevinst investeret lokalt.
Det er ikke hver dag en butik kan skilte med, at have udstedet en vinderkupon til 315 millioner kroner. Men det kunne Kvickly i Helsinør sidste år, da Danmarkshistoriens største Lotto-gevinst tilfaldt en arbejdsløs kvinde fra byen.
Det er ikke hver dag en butik kan skilte med, at have udstedet en vinderkupon til 315 millioner kroner. Men det kunne Kvickly i Helsinør sidste år, da Danmarkshistoriens største Lotto-gevinst tilfaldt en arbejdsløs kvinde fra byen. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix/arkiv

Da en arbejdsløs kvinde fra Helsingør i slutningen af februar sidste år vandt intet mindre end 315 millioner kroner i Eurojackpot, var det Danmarkshistorien største gevinst.

Kvinden, der har fem børn, skrev formentlig også Danmarkshistorie, da det knap tre uger senere kom frem, at hun havde brugt alle pengene.

Heldigvis var de ikke bare brugt på tant og fjas, men via et investeringsfirma var pengene lynhurtigt blev sat i fast ejendom, aktier og obligationer.

Ejendom ved Kronborg

Nu skriver BT, at kvinden og hendes mand har oprettet et firma, der har købt 11 erhvervsejendomme i og omkring deres hjemby Helsingør for 34,25 millioner kroner.

- Parret gør meget ud af at handle lokalt. Og de er absolut ikke de eneste, som handler ejendomme i Helsingør. Men jeg synes, at det er positivt, at man gerne vil investere lokalt i den by, hvor man kommer fra, fortæller Ken Torpe Christoffersen fra WTC advokaterne til avisen.

Den dyreste ejendom parret har købt indtil nu, kostede næsten 10,5 millioner kroner og ligger tæt på Kronborg Slot.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.