Lottomillionæren har brugt alle sine 315 millioner

Den heldige vinder af rekordgevinsten har lagt store planer - og har med hjælp fra økonomiske rådgivere investeret de svimlende mange penge.
Det var i en Kvickly i Helsingør, at vinderkuponen blev købt. Det skiltede man lidt med i dagene efter ...
Det var i en Kvickly i Helsingør, at vinderkuponen blev købt. Det skiltede man lidt med i dagene efter ... Scanpix

Der blev skrevet Lotto-historie, da en kvinde fra Helsingør for snart tre uger siden vandt Danmarkshistoriens største Lotto-gevinst på 315 millioner kroner.

Den heldige kvinde, der har kæreste og fem børn, er i fuld gang med at bruge det svimlende høje beløb. Faktisk er alle pengene brugt - forstået på den måde, at de nu er investeret i fast ejendom, aktier og obligationer. Til det har kvinden fået hjælp fra økonomiske rådgivere.

Helsingør Dagblad har talt med den usandsynligt heldige kvinde, der vandt rekordgevinsten på at ramme de rigtige tal i den store Eurojackpot-pulje.

- Hvis vi investerer pengene ordentlig, kan de kaste 12 millioner kroner af sig i rente hvert år. Og det kan man jo godt leve for, er hun citeret for med et smil at sige til Helsingør Dagblad.

De fem børn, der er i alderen 17-27 år, har hver i sær fået en Strandvejsvilla - også vinderens søster har fået et nyt hus at bo i, mens Lotto-vinderen selv stadig bor et lille hus i helsingør, hvor de har boet de sidste fem år. De venter på selv at skulle flytte ind i deres lækre villa på Strandvejen.

Hun går dog ikke og kaster om sig med penge til daglig. Tvært imod. Hun fortæller Helsingør dagblad, at hun ikke er vandt til at frådse, og at hun stadig køber økonomisk ind og for eksempel i supermarkedet vælger en billig Stryhns leverpostej, der har ramt udløbsdatoen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.