Anders Foghs kone bliver pædagogvikar

Den tidligere statsministerfrue vender tilbage til rødderne.
Hun får stadigvæk tid til at være ballroom-instruktør, for jobbet som pædagog er kun på tilkaldebasis.
Hun får stadigvæk tid til at være ballroom-instruktør, for jobbet som pædagog er kun på tilkaldebasis. Polfoto (arkivfoto)

Den tidligere NATO-generalsekretær-frue og Vild med dans-veteran, Anne-Mette Rasmussen, vender tilbage til rødderne.

Hun skal igen tørre næse på Victor og Andrea og hjælpe deres små venner i flyverdragterne. Efter ti år ude i den store verden, vender hun tilbage til Holte-institutionen Børnehuset, som hun ellers forlod for fem år siden. Det skriver Alt for damerne.

"Det er som at komme hjem - som om jeg aldrig havde været væk. Jeg føler overhovedet ikke, jeg har forandret mig, og det ligger mig slet ikke fjernt at vende tilbage," siger Anne-Mette Rasmussen til ugebladet om jobbet, der foreløbig er på vikarbasis.

Tanken om at vende tilbage til pædagoggerningen har rumsteret, siden foråret, hvor hun stadig boede i Bruxelles med sin mand, tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Anne-Mette Rasmussen arbejdede i sin tid som dagplejemor  og uddannede sig derefter til pædagog. Men efter deltagelsen i Vild med dans i 2008 sprang hun ud i en ny karriere som brevkasseredaktør, danseinstruktør, forfatter og foredragsholder. Alle de aktiviteter fortsætter hun med at have ved siden af pædagogtjansen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.