"Alle andre kan bare rende": Jes Dorph kryber i ferieskjul

Jes Dorph-Pedersens venner kalder Læsø for "Jesø" - så ofte har den populære tv-vært været i sit sommerhus på øen.
På Folkemødet på Bornholm var Jes Dorph-Pedersen ordstyrer ved en debat om unge, alkohol og hash. I den forbindelse konstaterede han, at "det er pissefarligt at drikke".
På Folkemødet på Bornholm var Jes Dorph-Pedersen ordstyrer ved en debat om unge, alkohol og hash. I den forbindelse konstaterede han, at "det er pissefarligt at drikke". Foto: Scanpix/arkiv

Læsø gør noget for Jes Dorph-Pedersen. Det har Kattegats største ø, midtvejs mellem Frederikshavn og Göteborg, gjort mange gange for den populære tv-mand.

Nu bliver øens opgave at få en stormfuld periode til at lægge sig. Over for Billed-Bladet beskriver Jes Dorph-Petersen øen som en ægte tidslomme.

- Jeg elsker virkelig freden og roen. Når man er deroppe, så kan alle andre virkelig bare rende, siger han til ugebladet.

Jes Dorph Petersen stod sidste år frem og fortalte om sit alkoholmisbrug, som blandet andet betød, at han tog en pause fra jobbet som vært på "Go' aften Danmark", og sidst på året blev han skilt fra Louise Dorph-Petersen efter bare to års ægteskab.

På Læsø har han et primitivt sommerhus og efter at være kommet på øen i mange år, kender han en del af de tæt på 2000 indbyggere på øen.

- Mine venner kalder det for ”Jesø”, for jeg har kommet der altid, og jeg snakker altid om øen, siger Jes Dorph-Petersen til Billed-Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.